-Yasar-123 mrym32 benim bugün 12. Günüm test yaptım negatif. Pozitife döner mi bilmiyorum adet tarihini beklicem
K-1997 Yaseminnny ertesi günü biraz silik gördüm baya baya silik sonra 12. Günü artık baya belliydi kan verdim çıktı yine de emin olamadım 14. Günü de kan verdim iki katı artmıştı hamileydim ama başka sebeplerden düşük yaptım
Yaseminnny Ablam da catlatma ignesi oldu dun negatife döndü regline 2 gün kaldı tekrar pozitife döner mi sizce
K-1997 Yaseminnny yani 10. Gün negatif 12. Gün silik gördüm 12. Gün kan verdim çıktı 14. Gün kanı tekrarladım iğneden sonraki günler bunlar
mrym32 K-1997 K-1997 https://mutluresim.com/image/nE1eMo bu şekilde test iki gün sonra tekrar edicem inşallah olur artık
K-1997 mrym32 süper evet silikleşiyor tamamen negatif olması lazım o testte canım inşallah vardır bebiş
mrym32 K-1997 K-1997 bana bol bol dua et Allah rızası için sen hamilesin kabul olur inşallah bende senin gibi 12. Gün pozitif görürüm
K-1997 mrym32 tabiki dua ederim kuzum ben düşük yaptım 😥 inşallah rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin