Sinemaki cutecik evet bizim de öyle olur muhtemelen ama işte acemilik acaba üşütür müyüz iki dk’da diye korktum, sağolun
cutecik Sinemaki rica ederim ne demek ama pusetide korunaklı yaparsanız sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum ben hastaneden öyle çıkmıştım kar yağıyodu birde🥰
Sinemaki Canookii ben de sallayarak gitmeyecek zaten yavaşça götürürüz düşmez diye düşündüm önce ama sonra korktum hani belki tehlikelidir diye. Bir danışayım dedim
OziC Sinemaki öyle düşünmeyin kemeri muhakkak takın. Arkadaşım bebeği hastaneden çıkarken kemeri takmadan çıkarmış ve otopark da pusetin tutma kolu birden geri açılmış bebek yüzüstü düştüğü için 1 hafta yenidoğan yoğun bakım da kaldı
Memolininannesi Sinemaki asla kemer takmadan kullanmayın ne kadar dikkat edilsede en ufak boşlukta bişi gelebilir başına
minikmucizeemaak Sinemaki Bende pusetin ıcınde puset yatağı da vardı sorun olmadı dikkatli taşınıyor zaten üzerinde de puset örtüsü
minik-02 Sinemaki erken görmüş olsam hediye ederdim sana ben ilk oğlum da aldım ikizler de hediye gelmişti eltimin de ikizleri olunca onlara vermiştim
Sinemaki minik-02 yaaa ne kadar naziksiniz sağolun🌸 bi tane almaya karar verdim aşısı kontrolü derken mutlaka lazım olur
Sinemaki hsizyl kalın battaniyemiz var ama hani sarınca bacak arasından kemer geçmez diye düşündüm sonradan. Başta ben de battaniye diye düşünmüştüm
Yasemincee26 Sinemaki eve yürüyerek mi döneceksiniz ? Muhtemelen arabsyladır. Çocuğu pusete yatırdıktan sonra üzerini battaniyeyle sıkı sıkı sarın bişey olmaz Allah’ın izniyle
Sinemaki Yasemincee26 arabayla döneceğiz. Yani çok az bi süre dışarda olcak ama insan yine de korkuyor işte. İnşallah sağ salim kavuşur evinize geliriz
OziC Sinemaki peluş tulum alabilirsiniz onu giydirip kemeri takip üstüne battaniyesi o örtersiniz hem peluş tulumlar çoğu zaman kullanılıyor dışarı çıkarken
Sinemaki OziC yaaa ciddi mısınız. Ay çok korkunç Allah korusun, bebek iyidir inşallah şimdi. Zaten şüpheliydim burda tecrübeliler vardır diye sordum. Bunı duydum artık asla bağlamadan çıkmam, çok sağolun uyardığınız için. Peluş bir tulum almaya karar verdim
Memolininannesi Sinemaki alabilirisniz aşıya fln giderkende giydirilir benim ilk oğlum 2 yaşında hala astronot tulum giyiyor kışın çok iyi oluyo sıcak tutuyo
Tatunya Sinemaki Astronot almayı ilk 6 ay için hiç uygun bulmuyorum. Kaliteli almak istersen oldukça pahalı bir ürün kalitesiz bir şeyi de kimse yenidoğana girdirmek istemez. Güzelce iç zıbın dış tulum olacak şekilde giydirirsin. Üzerine de illa ki örgü ya da hazır bir yelek ya da hırka aldıysan hırkasını giydir. Pusetine koyup kemeri bağladıktan sonra da battaniyesini örtersin bitti gitti 😅
Sinemaki Tatunya evet zaten bebekler başta astronot için çok minik oluyorlar, astronotların geneli de 6 aydan başliyor. Dediğiniz gibi kaliteliler pahalı. Onu seneye giymesi için almak daha mantıklı gibi. Bu sene için kalınca bir tulum alıp battaniye ile de üstünden sıkıca örtmeye karar verdim