Deletedmom_116 Miracleee sağlıkla gelsin minnikler♥️Bu postu oğlum kendi kendine biberon tutmayı öğrendiği için inatla kendi içmek isterken okudum 🥲🥲diceklerim bu kadar bir zamanlarin gelemeyen fenomen bebegiydi 😂😂
Miracleee Deletedmom_116 aminn. Teşekkür ederim. Sizin minik de sağlıkla büyüsün inşallah. Zaman geçiyor bir şekilde tabi ki ama sabırsızlık da başa bela 🤭
Deletedmom_116 Miracleee çok bekledim dogsada vucudum eskisi gibi olsa kollarımda minnagim olsa diye Zaman acımasız büyüdü bile🥲🥲
Deletedmom_116 Miracleee kilodan eser yok az göbek kaldı vajinal genişletmek oldu belim agriyo habire 😂😂
Miracleee Deletedmom_116 ooo maşallah darısı tüm hamilelerin başına tebrik ederim. Azcık göbeğe herkes razı kilo kalmasın da 🤭
Rumeysa-Tok Miracleee benim 98 gün kaldı doğuma😊 zaman geçtikçe doğum yaklaştıkça aşırı derecede heyecan artıyor 2.kez sezeryan olucam🕊
Miracleee Rumeysa-Tok ay heyecanı hiç sorma canım benim ilk bir de sen düşün gerisini 😁 sezeryan mi normal mi o bile belli değil daha
Deletedmom_116 Miracleee amin amin 🌼🌼Vajinal genişleme haricinde gerisi halolur 🥲🥲kiloya bile razıydım