Sinemnr Tgcexxx06 yanlış bilmiyorum sam gebelik var sanırım ama çok yeni olduğu icin değerin düşük çıkıyor 1 hafta sonra tekrar test ver yükselir
FatSon9993 Tgcexxx06 evet 0 ile 5 arası negatif 5 üstü pozitif gebelik var ama erken biraz bekle tekrar yap
myangelson Tgcexxx06 yaptırdığın laboratuvarda referans araligi 0-5 arası ise var. Bazı yerlerin referans araligi 0-25 falan olabiliyor ona bakman gerekiyor eğer referans araligi 0-25 ise negatif. Ama genelde 0-5 kabul ediliyor çoğu yerde
momofmychildren Tgcexxx06 5 ve üstü pozitif canım çok yeni muhtemelen ondan düşük iki gün sonra tekrar kan ver yükseliş var mı bak
PrensesAnnesi- Valla bacım üç hafta sonra doğumum var ben oğlumu 6.25le öğrendim, acaba kimyasal mı dedim düşer mi değer düşmez mi derken 35+2ye geldik😄 0-5 arası var demek hayırlı uğurlu olsun 🌸
Blueberry0 PrensesAnnesi- aramızda 1 gün var. 35+3üm bende😊💕rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Deletedmon_98 PrensesAnnesi- merhaba öğrendikten sonra yükselişi izlemek için beta kaç olana kadar kan verdiniz
melikemre20 Tgcexxx06 ben 7yle öğrenmiştim ama yükselişine bakmalısınız 2 gün sonra 2 katına çıkmış olmalı
Tgcexxx06 MommyLeyla 8 gün var daha ben tesadüf yaptım test silinik çıktı sonra cuma günü kan verdim 8.56 çıkmıştı dün bidaha verdim şuan sonuç bekliyorjm sizede yazacağım
dasistmasist Tgcexxx06 ben de 6 ile öğrenmiştim 22.haftaya geldik şu an 😊 hamilesiniz hayırlı olsun, sağlıklı bir gebelik mi diye keseyi görene kadar 2 günde bir beta baktırırsınız
MommyLeyla Tgcexxx06 Çok geçmiş olsun, bende adetime 2 gün kala aynı değerle öğrenmiştim adet günüm gelince kanama başlamıştı o şekilde atmıştı vücut. İnşallah istediğiniz zamanda tekrar nasip olur 🤲🏻