Aysemm44 Şuan kalktım birden başım döndü midem bulandı hemen uzandım normalmi bu 13+2 haftalığız yarın randevum var inş kötü bişey değildir korktum bi an
Seguemka Aysemm44 benimde baş donmelerim var dün sabah bende kahvaltı hazırlatken midem bı bulandı bende kansızlık var ona bağladım ben
Sinemnr Aysemm44 18 haftaligin benimde öle başım dönüyor migdem açlıktan bulanıyor yataktan direk ayağa kalkmıyor um biraz oturup öyle kalkıyorum gözüm kararıyor gibi oluyor hemen kalkınca
AzcikMantikliOlun Aysemm44 tansiyonunuzu kontrol ediyor musunuz? Gebelikte baş dönmesi mide bulantısı olağan kabul edilir. Kalktığınızda başlıyorsa tansiyon düşüklüğü olabilir ve bu da olağan kabul edilir.
Aysemm44 Seguemka Uzandım bende aynı başım dönyo çocuğu okula bırakacam bu gidişe götüremicm midem aşıır bulandı normalde olmazdı böyle
Glcn2024 Aşırı normal 7 aylık hamileyim bulantı kalmadı ama baş dönmesi hala var ara ara dün dışarda yürüyüş yaparken başım öyle bi döndü ki ayaklarım yerden kesildi valla zor attım eve kendimi ama aşırı sürekli olmuyor ilk 4 ay daha fazla
Aysemm44 Seguemka Eczaneye gittim şimdi yarın randevum doktorda eczane dedi bas ağrısı bas dönmesi vitamin eksikliği ve yeterince su icedysen oluyor vucudun susuz kalmış dedi bakalım doktor yarın ne diyecek
Aysemm44 Seguemka Walla şıan başım ağrıyor midem bulanyo kalkamıyorum hemen başım dönüyor ayran içecem geçsin diye