eminebzkrtt 37+6’dayız. Tuvalete kalkmıştım saat 4 buçuk civarı ardından acıkır gibi hissettim bisküvi yiyeyim dedim yerken bir anda hop geldi sıcak sıcak 😅😅 Dua edin hayırlısıyla sağ salim alayım kucağıma 🤍
bebeksu0 eminebzkrtt hiç korkma pozitif düşün bebeğini kucağına alacaksın buna odaklan hayırlı olsun şimdiden 🩷
Blueberry0 eminebzkrtt allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah su nasıl bişey anlatır mısınız bende 35+3 haftalığım
eminebzkrtt Blueberry0 sıcak sıcak geliyor tutamıyorsun ve idrar gibi değil anlarsın zaten ben de anlar mıyım diyordum ama çok net ayırt ediliyor. amin cümlemiz inşallah
BUSRA-2121 eminebzkrtt ay çok heyecanlı 😮💨 sağlıkla bir avazda gelsin inşallah şimdi durumunuz nasıl sancı başladı mi
eminebzkrtt BUSRA-2121 amin inşallah 🥹 hafiften başladı regl ağrısı gibi geliyor 🙈 pilates topu verdiler 2 saate bi nst çekecekler bekliyoruz
Blueberry0 eminebzkrtt Hastaneye mi gittiniz direkt şimdi naptınız peki? sancınız ne durumda iyi misiniz 🙏
eminebzkrtt Blueberry0 evet direkt hastaneye geldim sancıların sıklaşmasını beklemedim ne olur olmaz diye. Regl ağrısı gibi ağrı giriyor artık pilates topu verdiler bekliyoruz 🥰