Anneseker 2 gündür gece gündüz fark etmiyor 1 saat uyuyup uyanıyorum sonra yine aynı sabaha kadar 4-5 kez uyanıyorum hamilelikten mi bilmiyorum ama ağır depresyona gireceğim 😭🥺
bebeksu0 Anneseker bende uyuyamıyorum 3 haftadır hep sabahlıyorum sonra öğlene kadar uyuyorum neden böyle ya
Elif_Sibel Anneseker 2 haftadır bizde gece gündüz ayaktayız. Bazen bayılarak uyuyorum onda da maksimum 15 dakika sonra yine uyanıyorum
Aypare Anneseker hamilelikten beri bende öyleyim ilk başta eşim çok kızdı bana ama artık alıştı o da 🤣🤣
Anneseker Cucu_01 havalardan mı mevsimden mi anlamadım gitti resmen uyuyamıyorum zombi gibi geziyorum ortalıkta
papatyaa____ Birde bana sorun 34 haftalık hamileyim ne gece ne gündüz uyuyamıyorum dün geceden beridir 24 saat uyumadım sinirlerim çok bozuk bebek ters poposunun üstüne oturmuş haftaya kontrolüm var doktor eğer bebek dönmezse sezeryan dedi bekliyorum hayırlısı
Cucu_01 Anneseker bende bilmiyorum ya pat diye uyanıyorum sonra uyku yok öyle kalıyorum yatakta dolanıyorum sonra evin içinde 🤦♀️
bebeksu0 Anneseker doktorumda diyoki gece uyumazsan bebek doğuncada gece uyumaz korkuyorum ama elimde değil uyuyamıyorum 🥹