Lugesyaa Kızlar doktorum normal doğum olabilirsin dedi ama normal doğumdan korkmaya başladım gün yaklaştıkça sezaryan istesemmi yoksa pişmanmı olurum kararsızım
Canan-_16 Lugesyaa bence dene normal tapma şansın varsa baktın olmuyo sezeryan istersin bnm ikinci gebelik normal için doktorumla konuştum riskli diyo keşke normla olsa
DCAN Lugesyaa bende korkuyorm erken doğum olmazsa epidural normal doğum düşünüyorum prenses doğumda deniliyor doğumda acı hissi yok sadece ıkınma ile rahat sağlıklı bir doğum yapilir sezeryan ise doğum sonrası zor oluyormus
Tuba_a Lugesyaa Canım buna sen karar verebilirsin ikisinden de korkma. Ben normal yapamadım kemik yapım dardı diye sezeryanda abartıldığı kadar korkulacak bir şey değil kendini nasıl daha az stressiz hissedeceksen onu tercih et
Mcg21 Lugesyaa ikiside zor vallahi ama doğumdan sonra hemen ayağa kalkmak çocuğunla hemen ilgilenebilmek istiyorsan normali tercih etmelisin canım
Blueberry0 Lugesyaa bende normal şeklinde ilerliyorum 35+3. son ana kadar sıkıntı olmazsa epidural normal düşünüyorum. Sezaryen olmak istemiyorum. İlk gebeliğim ama bende korkuyorum baya. Allah yardım eder bir şekil 🥲🫶🏻
Mercimeek Lugesyaa aşkım normal şansın varmış dene bence bebeğin ilk aşısı o kanaldan çıkarken olur derler benim ki mecburi sezaryen olacak doğururken acı hissetmeyecem ama uzun bir süre bebeğimi rahat rahat alamayacağım sütüm daha geç gelecek stres olacağım
Melike_4949 Lugesyaa denemeden bilemezsiniz belkide kolay olucak inşallah , benimde şuan normal gibi zaten yapamazsak sezeryana alıyorlar denemek lazım bence
AzcikMantikliOlun Lugesyaa doktorunuz söylemiş, herhangi bir problem de görünmüyor. Sezaryen düşünmek yerine korkularınızı yenmek için çaba sarfedin.