AylaMete Gebeliğimin neredeyse başından beri idrar yolu enfsiyonum var ve ne kullanırsam kullanayim geçmiyor. Bugün de iki kere yoğun fakat anlık kanamam oldu. Hemen doktora gittim . Bebek iyi sancım yok rahim uzunluğu iyi içeride kanama yok. Yoğun enfeksiyondan kaynaklı kanama bu, fakat içeride herhangi bi kanama yok dedi. Yaşayan var mı acaba?
zekpare AylaMete yaşamadım ama her ihtimale karşı bir üroloji doktoruna danış istersen. Kadın doğum hamileliğine daha çok odaklanır, üroloji en azından soruna daha net odaklanabilir
Baharr_zn AylaMete evet benim başıma geldi ilk başta çok korktum ama sonra her WC ye gittiğim de sildim peçeteyle kan yoktu ardından idrarımı yapıp sildim kan oluyordu sonradan idrar yollarımdan geldiğine emin oldum monurol kullandım ve bol su içtim geçti şükür
AylaMete zekpare teşekkürler şehir dışındayım konuştum dönünce hemen gidicem doktoruma bakalım ne diyecek o da
AylaMete Bbk88 merhaba kendi doktorum kontrol ettiginde enfeksiyonumun olmadigini söyledi tahliller sonucu. O ara ilac kullandim doktoruma gidene kadsr onun da etkisi olabilir. Baska hicbir sey cikmadi muayenelerden. Altan muayene etti iç kısım baya damarlı oradan çatlakla gelmiş olabilir dedi.
Ilaydasy Ben de yasadim benzer durumu ve böbrekte de kum vardi kanamayi o yapmış, antibiyotik ictim mecbur o şekilde geçti, ayrica cok cok bol su, bir bardak suya 1 yk elma sirkesi de ictim günde 1 kere