Zeybal34 HelloooMomy YOK 🙁 Ama üzülmeyecem ben kendim hamile kalırsam diğer evlatlarım çöp olacak o yüzden en iyisi tedaviye başlamak adet olursam inşallah🤲🏻🙄 Rabissannee
HelloooMomy Zeybal34 Yaaaa ☹️☹️☹️☹️ İnşallah pozitife döner. 🙏🏻 inşallah en doğru zamanda alırsın haberini. Üzülme canım olur mu ❤️🙏🏻
nuraysrhn Zeybal34 insallah gebesinizdir Rabbim herkese nasip etsin insallah bnde merak etim sabh yaoinca tekrar yazın lütfen🙃
HelloooMomy Zeybal34 önce kanda yükselir sonra idrarda canım. Varsa ve kasette göründüğü kadarsa çok çok yeni ama ona rağmen kesin sonucu kanda öğrenirsin. Bu testler aslında geçinmeye bir iki gün kala ya da gecikince belli ediyor. Kan vermek kesin sonuç.
Seyma_1224 Zeybal34 bazen kaset testler markadan markaya değişiklik göstereni de var ama erken gebelik testine göre daha hassas oluyor
Zeybal34 HelloooMomy nuraysrhn Tekrar test yaptım çok hafif silik çıktı kaset testte. Ama Erken gebelik testinde çıkmıyor
Zeybal34 Seyma_1224 kaset test olarak artımed yaptım. Erken olarakta fortest diye bir marka vardı onu aldım yaptım. Şimdide yaptım sadece flaşhla gözüküyor çizgiler Kameram kırık olmasaydı atardım dün eşiminkiyle çekip atmıştım.
nuraysrhn Zeybal34 aaaa o zamn war galiba hayirli olsun insallah yinede bi saglik ocagina gidin isterseniz
HelloooMomy Zeybal34 canımmm bence sen kan ver yaaa. Bu testlere çok güvenme sen. Kasette çıkması daha zorken ve bu sebeple bence en güvenilir kasetken onda çıkıyor. Kan ver hemennn😍