ozgekader ElifKarata benim hızlı büyüdü ben mesela 20+4. Haftadayım ama baya büyüdü 85 dim 90 oldu ama bir de şöyle bir sorun var o kadar hassas ve acıyoki anlatamam kaşınıyo bazen çok benim gebeliğimde şuana kadar en büyük sıkıntım göğüslerim oldu 😊
ozgekader ElifKarata kesinlikle öyle ama hiç sorun değil evet yeri geliyo ağrıya. Acıyan yerlerim oluyo ama yeterki kızım iyi olsun yeter sağlıklı bir şekilde kucağıma alim daha doğrusu sağlıklı bir şekilde herkes evlatlarını kucağına alsın 🥹🩷🪽
ElifKarata Hilalcikkk ahahahah Allah seni 🤣🤣 ne çok kader yoldaşım varmış benm benzetmem daha güzel ama keçi memesi benimkiler
minik-02 ElifKarata benim de göğüslerim bir sertlesiyo bir yumusuyor ama genelde doğuma kadar da öyle bir sertleşme olmuyor
ElifKarata minik-02 doğumdan sonra süt inince sertleşiyor canm onu biliyorum ama doğuma kadar böylemi oluyordu onu merak ettm bende 🥰😇
ElifKarata ozgekader amin canm kesinlikle öyle rabbm hepimizin evlatlarını sağsalim bizlere bağışlasın vaktinde kavuşmayı nasip etsin 😇😇
Minederin ElifKarata bende oyleyim 21 haftalik hamileyim ikinci gebeligim goguslerim halaa yumusak ve sut yok gibime geliyor
ElifKarata Minederin canm süt doğumdan sonra iner Allah bizleri öyle güzel yaratmiski herseyin zamanını belirlemiş 😇
Seymanur60 ElifKarata benimde küçükler doğumdan sonra çok sertleşme olmuştu emzirdkce sonradn normale dönmüştü sezaryen doğum yapmistm hamilelikte de bir beden büyüye zaten
fitnut Ben 12.haftadayım haftalardır büyüdü sertleşti ve çok hassas. Yürürken bile ağrıyor nerdeyse🙁 sonuna kadar ne olacak bakalım. İlk gebeliğimde de sürekli sütyen alırdım 😆 Sütle alakası var mı bilmiyorum ama rahatsız edici bi durum bence
ElifKarata fitnut ilk gebeliginde nasıldı süt üretimin🥰😇 benm 9. Ayda kesildi birden ya ama 2.3 sene boyunca sktikca hep gelmişti
HicretKar ElifKarata Hormonlarla alakalı bir durum tamamen, doğumdan sonra artacaktır, bebeğiniz emdikçe daha da çok gelecektir