ElifKarata Kızlar normalde de çok büyük değiller ama ne zaman buyuyp sertlesecekler acaba 2. Gebeligim ama.5 sene geçti hiç hatırlamıyorum ne zaman süt üretimine başlar ki vucud 30+6 haftalık oldum .aynı durumda olan var mı tek bende mi böyle acaba
Nur_50 ElifKarata benim hamilelik öncesi 80 di hamilelikte 85 oldu doğuma düşünmek istemiyorum 🤣31+3 haftalığız.
ElifKarata Nur_50 ne güzel 🥰😅 ben buyusunler istemiyorm ama hiç sertleşme felan da yok ya acaba süt doğumdami inip sertlestiriyordu. Hiç yok inan ki yumuşacık 🤣🤣🤣
ElifKarata Sumeyyealts inşallah öyle oluyordur .🥰🤣 ay bide benimkiler keçi memesi gibi tövbe est.🤣🤣🤣 yandan bakınca keçi memesine benziyor milletin ki yuvarlak olur bende anormalikler var
Cana_ ElifKarata 🤣🤣🤣🤣gülmekten çocuğu doğurcam 🤣🤣🤣 bnmde çok küçüklerdi şu an 95 oldular 🤦🏻♀️ hiçbişeye sığmıyolar mahşallah 🧿 22 haftalığım 4. Gebeliğim emme işi bittikten sonra Türk kahvesi fincanı kadar kalıyor her seferinde ve küçücük 🤣🤣
Busra-2001 36+2 dogumuma 18 gün var hala yumusak ve kucuk ilk 4 ay baya buyudu sisti agridi sonradan hic bisey kalmadi bazen korkuyorjm ya hic sütüm gelmezse diye
Sevde96 ElifKarata Ben de aynı valla bir ben miyim diye düşünüyordum😂 39+2 hala hamilelik öncesi gibi hiç hassasiyet falan da yaşamadım🤭
Gamzeramo Bende 85 tim suan 90 oldum ama benmkiler hep dolgun dikti hala öyle bende sarkar diye korkuyorum sert benimkiler 27 haftalığız
ElifKarata Gamzeramo aman sarkmasın inşallah benm sarktı ilk gebelikte eltim sırf sarkmasn diye çocuğu emzirmedi valla ben bundan sonra yaptircam gogusleri bi toplamaya girim 🥰😇🤣
Minikayak24 ElifKarata 14 günlük beneğim var doğuma kadar büyümedi çok az bi fark vardı doğumdan sonra süt üretimi oldu sağdım emzirdim ikisi biarada şuan kafam kadar oldular normalde 75 destekli oluyordu hamilelikle 80 destekli oldu şimdi hiçbiri olmuyor anca 90 olur baya büyüdü emzirp hemde sağdığım için sürekli büyüdü baya