Gozdeselim06 Kızlar doğumda karna koyulan kum torbasını yeni yeni duymaya başladım. Bana koyulmadı ama doktor sezeryanlı karnıma bastırmıştı ölüyorum sanmıştım o an. İkinci doğumum yaklaşıyor bu kum torbasından aşırı korkmaya başladım. Nasıl bi olay ya? 😥😰
matmazellayy Gozdeselim06 Korkma bişey yok ameliyattan sonra karnının üstüne konuluyor çok ağır bişey düşünme kanaman hızlansın diye 2 3 saat kalıyor zaten o sıra uyuşuk olduğun için bişey hissetmiyorsun pek sonrasında hissediyorsun 2 3 saat kalıyor çünkü sonra yürüyorsun nisana konulmuyor zaten 😊
matmazellayy Gozdeselim06 Korkma bişey yok ameliyattan sonra karnının üstüne konuluyor çok ağır bişey düşünme kanaman hızlansın diye 2 3 saat kalıyor zaten o sıra uyuşuk olduğun için bişey hissetmiyorsun pek sonrasında hissediyorsun 2 3 saat kalıyor çünkü sonra yürüyorsun birdaha konulmuyor zaten 😊
berenn02_ Gozdeselim06 benim de ikinci gebeliğim inan aklıma tek gelen korku karina bastırma olayı başka Bir şey düşünemiyorum bende çok tırsıyorum ilk doğumda öldüm dirildim resmen çok kötü o bölümü 😢😔
matmazellayy naneliseker_ kontrol etmek için kanamayı bi iki defa bastırıyorlar yani yengemde gördüm iki doğumda öyle yapıldı ama bastırıp çekiyor hemen
Gozdeselim06 matmazellayy hıh evet evet işte ilk doğumunda anlık bi bastı çekti ama ölmedim ölümü gördüm yani tövbe estağfurullah ya 😓
matmazellayy Gozdeselim06 Senden de canım benim korkma Allah ın izniyle bişey olmaz içini ferah tut her acı geçiyor rabbim günahlarımıza kefaret eylesin 😊🥰
Kediannesi1 Gozdeselim06 size nasıl bastırdılar ben bu yorumları görünce acaba bende mi hata var size denk gelen ebeler mi vicdansızdı diyorum benim kanamam durmadığı için 3 kere yaptı bir kaç saat arayla birinde elini alttan içeri de attı pıhtı olmuş diye acıdı ama anlık bir şeydi hadi kızım bir derin nefes al korkma dedi bitti gitti inşallah bu sefer sizin de öyle olur aklınıza getirmeyin bazılarına daha anestezi geçmeden yapıyorlarmış öyle olur belki
Kediannesi1 Gozdeselim06 öyle büyük bir şey değil ki sıcak su torbası kadar ağır da değil hatta o an bana iyi geldi karnımı tutmuştu rahat hissettirdi
Zehrabal1 Gozdeselim06 ben yeni sezaryan doğum yaptım kum torbası felan koymadılar . Evet karnima bastirdi ama zaten bı kereye mahsustu . Sonra direk ağrı kesici vurdu hemen geçti