umrumdadegil Kızlar nemlendirmek için önerebileceğiniz hindistan cevizi yağı var mı göbeğe falan sürülen
Rozalii-67 umrumdadegil aktarcidan alman böyle şeyleri daha iyi olur sana nelere iyi geleceğinide detaylı söyler 🥰
0237 umrumdadegil ben trendyoldan güzel gıda diye bir satıcıdan aldım ürünü aynı zamanda gıda olarak kullanabilirsiniz yani katkısız bir şey içeriği temiz ona bakabilirsiniz ben memnunum göbeğime sürüyorum nemlendirmek için
Busecnli umrumdadegil ben HC natural den alıyorum ürünleri güvenilir ve Instagramdan yağları sıktılari videoları da var ben memnunum baya temiz içerikli tavsiye ederim. Kendi websiteleri var oradan da bakabilirsin canım
Rozalii-67 umrumdadegil içinde inceltici katki maddesi olmamasına dikkat edin yeterlidir ben öyle yapıyorum
umrumdadegil Rozalii-67 kız hiç anlamıyorum ki inceltici olunca ne yazıyor tam olarak😂 yüzde yüz hindistan cevizi yağı mı yazacaj
Rozalii-67 umrumdadegil balım sen direk katkı maddesi olmayan hakiki hindistan cevizi de o verir sana 😂
Rozalii-67 umrumdadegil evet kuşum ben hem sampuanima hem vazeline hem yüz nemlendirici kremime damlatmişm 😂