HacerEnfal Sibelsamet_64 bende gribim yarın doğumum var nasıl olacak bilmiyorum inşallah çocuğa geçmez
Betoonn Sibelsamet_64 Parol içebilirsin bol sıvı ve güzel beslenme Bebek ek gıda alıyorsa eğer bi doktoruna danış
Civciv_ Sibelsamet_64 ilaç bakımından soruyorsanız burada kimse bunun için birşey diyemez en iyisi bir doktora görünmek. Onun disanda bitki çayları içebilirsiniz. Bol meyve tüketebilirsiniz
Ferhanferi HacerEnfal bnmde perşembe doğumun, öksürüğüm var boğaz ağrım var napicaz bende blmyrm Rabbım yardımcımız olsun
Yeliz34 Sibelsamet_64 emziren anneysen Hamile annesin demek oluyor maalesef parol harici ilaç vermiyorlar vitaminli beslen terle duş al bol bol
Ayshenur Sibelsamet_64 emzirenlerde kendi başına bitki çaylarının hepsini içemiyor bir doktora danışın benim eczacı paroldan başka bişey içemez demişti birde günde bir fincan ıhlamur araştırın ben hem emziren hemde hamile anneyim grip gibi bişey oldum günde bir limon bir portakal bir kaç mandalina tükettm bir hafta falan sürdü geçti hastalığım parol u çok kullanmadım
Aybarssmom_ Burada daha çok hamileler olduğumuz için birçoğumuzun bilgisi olmayabilir kidse yazsanız belki ordan bilen çıkar
Gkce27 Sibelsamet_64 malesef parol dışında başka bir ilaç vermiyor doktor ben de çok kötü grip olmuştum sadece dınlen ve parol iç demişti bir de serumla parol vermişyi
Kubrabaytekin Sibelsamet_64 bir bardak ılık suyun içerisine çok az sirke bal koyun az limon sıkın için inşallah fayda eder. Hem boğazı yumuşatıyor hem gribi kesiyor
Kubrabaytekin Sibelsamet_64 günde 2 sefer yapıyordum ben. Ev yapımı sirke bulabilseniz çok daha iyi olur ama yoksa yinede norma sirkeyle deneyin. Birde gogsunuzu ve ayaklarınızın altını viks le ufalayın gece yatarken çok rahatlatıyor
Mercan_35 Zeytinyağına sarmısak ezip karıştırıp ayak altına sürüp bir gece çorapla yatmakda çok iyi geliyor. Kuru öksürük,boğaz ağrısı,ateşi alıyor👍🏼
babymom21 Sibelsamet_64 bence sağlık ocağına veya acile gitmen buradaki cevaplardan daha iyi olur, herkesin bünyesi bir değil. Geçmiş olsun
Dilarademiryurek Sibelsamet_64 doktora gidebilirsin mesela 😀 şöyle saçma sapan şeyler için meşgul etmeyin forumu ya
Yenianne7 Sibelsamet_64 Burda size kimse şu ilacı için vs diyemez ki emziriyorsunuz sonuçta. Ama bol sıvı vitamin için bol meyve limon vs tüketebilirsiniz.
Minigiim-vebenn52 Bol sıvı ve c vitamini içeren meyveler tüketin sıcak çorba tüketin limonlu geçmiş olsun