Merve_nurkacar Evet kızlar sabah 7 de yatışım yapılıyor suni sancıyla doğumum baslatılıcakkk inatcı oğlum baska seçenek bırakmadı :) forumda bana yardımcı olan olmayan herkese cok teşekkür ediyorum dogum hikayemi tabiki yazıcam rabbim nasip ederse ❤️ Ama simdi son hamile gecemde happy mom anneleri olarak hepiniz dualarımdasınız rabbim evladı olanlara saglıkla büyütmeyi , hamile olanlara hayırlısıyla saglıkla bi avazda kucağına almayı , evlat isteyenlere de hayırlısıyla tez zamanda saglıklı evlatlar nasip etsin gönlünüzden geçen ne kadar hayırlı dualarınız varsa kabul olsun inşallah 😍 🙏🏻❤️ Dogum hikayemde görüşmek üzere 🤩
Glshcgla Merve_nurkacar rabbim hayırlısıyla kucağına alamayı nasip etsin bir seste kurtulursun ağrılrından kucağına aldıgındaki mutluluk gözyaşlarıyla son bulur 🥰
Nisanurr Bilirim o heycani bende suni sancıyla doğum yaptım hadi bakalım sabahlar olmasın ☺ Allahım tek avazda kurtarsın insAllah acilmanda hızlı ilerler acı eşiğin yüksektir çok şancı hissetmezsin kolay ve hızlı doğumun olur insAllah gece gece güzel dualar edelim ❤ Allahım kavuştursun hayırlısıyla 😘
Merve_nurkacar Nisanurr acı eşigim yüksek diye biliyorum insallah doğru biliyorumdur ☺️☺️ Allah razı olsun canım insallah anasını cok zorlamadan bi an önce gelir oğlum ❤️☺️