Mmeelliikkee Nazlii_ kadın doğum 2. Saat , dahiliye kesinlikle 1. Saat baz aldı.. ama benim yaklaşık yarım saat kırk dakika içersinde piller , çarpıntım başlıyor hissediyorum zaten ki 2. Saate düşmüş oluyor dengesiz benim biraz ama 1.saat Geçerli gebelikte
naneliseker_ Beyzab95 stres daha çok etkiler canım. Ben arada olcuyorum artık stres olmak istemiyorum. Kaçamak da yapıyorum napayım asermek çok kötü
Beyzab95 naneliseker_ bende yapmak istiyorum arada kaçamak şu testi vereyim pazartesi kontrolüm var orda sorucam onu 🥲 canım bir sürü şey istiyor arada yesem en azından abartmadan 😅
naneliseker_ Beyzab95 bilemiyorum zaten hafif seker çıkmış daha da yapması.🥹 İyice kasar insan. Hayırlısı olsun ama canımın çektiği şeyden 1 dilim yiyorum sonra hemen olcuyorum doktorum öle dedi bana napim şu ara ki doymuyorum Allahm🥹🤣
Beyzab95 Premsesko güzel besleniyorum ceviz yumurta balık yeşillik peynir falan filan onu besliyorum gibi yapıyorum ama acıkıyorum ben 😅
Sermec27 Tubayo her zaman ikinci saat düşer aslında çok anlami kalmaz olcmenin benim hep öyle olurdu 1. Saat 145 de ikinci saat bir anda 90 a düşerdi çok nadir çok az arttığı olurdu o yüzden önemli olan gebelikte 1. Saattir
Cimcat Nazlii_ 75 gr yükleme yapıldıysa size 1 satte ölçeceksiniz , 50 gr ise 2 saat oluyor genelde , benimde gebelik şekerim var 75 gr yükleme oldu 1 saat ölçüyorum