Merhaba kızlar, şu an 36 haftalık hamileyim geçtiğimiz hafta Salı günü uyandığımda kuyruk sokumu ağrısı ile kalktım o günden beri hala devam ediyor, ilk günler oturup kalkmam çok zordu son 2 gündür biraz hafifledi ama ağrım tamamen geçmedi. Bugün kontrol için doktorumuza gittik 1 haftadır yaşadığım kuyruk sokumu ağrısından bahsettim daha önce düştün mü dedi, en az 15 sene önce popomun üstüne düşmüştüm ama hiç bir problem ağrı yaşamamıştım bir tek bu olay var dedim. Doktor da belki o dönem travma olmuştur o bölge için şimdi bebek ağırlaştığı ve aşağıya inmek istediği için tetiklemiştir dedi. Peki nasıl bir yol izleyeceğiz yapmam gereken bir şey var mı dedim sürecimiz normal doğum gibi ilerliyordu aslında ve çatı muayenesi sonrası tam anlamıyla karar verilecekti. Doktorumuzda bu durumda seni sezaryene alabiliriz normal doğum kuyruk sokumu ağrını gittikçe çekilmez bir durumu getirebilir belki ilerde ameliyat bile olabilirsin dedi. Kendimi normal doğuma şartlanmıştım çok zorunlu olmadıkça sezaryen olmak istemiyordum doktor böyle söyleyince moralim bozuldu. Aynı durumda olan var mıdır acaba ? ( normal doğum isteme sebebim hem kendi ailem hem eşimin ailesinden uzakta olmamız bu arada yani normal doğum yaparsam daha hızlı toparlanırım diye şartlamıştım kendimi sezaryen doğum tercih edenlere saygım sonsuz yanlış anlaşılmasın lütfen 🙏🏻)