Fettah Şuan 34 haftalık ikiz bebeyim bugün kontrole gittim 2 hafta sonra doğuma alırız dedi bebeklerin kilolari geriden geldiği için erken doğum dedi
gamzecgr Fettah ben de 34 haftalığım benim de 15 güne olucak inşallah doğum ama kiloları haftasında gidiyor benim doktorum da 35-36 ikiz gebelik için ideal haftalar dedi.Sizin bebisler kaç kilo
Smyye0303 Fettah bu iki haftada bolca Hergun süt iç iki bardak bı kase yoğurt ye 2 tane muz ye mutlaka kaşar ceviz Tüket maden suyu iç. et balık iki günde birde olsa ye bebeklere protein lazım kilo alsınlar
Ayce09 Fettah sağlıkla gelsinler 37. Karar vermiştik gelişim geriliği bizde de vardı son 2 hafta dr kafamızı çok karıştırdı neyse bi cumartesi akşam başlayan üst karnımda yırtılma hissi yara olur bastırırsın acır o his oluştu pazarda devam etti korktum nöbetci dr nst bağladı yok sancım durumu anlattım yırtılma hissi diyince hiç duymak istemediiğimiz bişey bu dedi 2. Sezaryanım olucaktı ikizler rahmi zorladı sanırım doğuma alıcam dedi çok korktum 36+3 doktor ölçümde yaptı o ilk kez muane etti beni bu bebbeklerin gelişimi çok geriden geliyo zaten ha 4 gün sonra ha bugün dedi rahatlattı biraz oğlum 2220 kızım 1870 doğdu küvöze girmediler çok şükür bugün 1. Ayımız oldu 🌸
Fettah gamzecgr 1700 ve 1900 dedi haftalarına göre kiloları az dedi senin bebislerin kiloları ne kadar ciğer geliştirici iğne vuruldum mu bana doğum zamninda vurulacak dedi çok geç değil mi
gamzecgr Fettah 31+4 de vuruldum 4 doz doktorum ikiz ne olur ne olmaz vuralım demişti 32+4 te biri 2 biri 1992 kiloydu.32 de benim de bı sancım tuttu doktorum nidicard diye bı ilaca baslatti o kasılmaları kesti komple şimdi haftaya Pzt kontrol var doğum planı yapariz dedi o bir hafta içine verir 35-36 ideal demişti işte
gamzecgr Fettah doğuma kadar günlük yumurta,süt,kaşar,ceviz,muz,kabak çekirdeği tüketin doğana kadar 2 yi geçerler doktorum demişti bı ara 2 kilo olsalar bile yeterli diye
Smyye0303 Fettah yersen kesinlikle alırlar canim omega balık yağı kullaniyormusun kullanmiyorsan mutlaka kullan oda kilo yapiyo bebeğine
Fettah Taze biri 1700 biri 1900 34 haftalık şuan senin bebekler kaç haftalık kaç kilo doğdular kuveze girdiler mi
Taze Fettah 2100 gram dogdular 34 haftalık dünyaya gldiler 2 hafta kaldılar .. 32 haftamda erken doğum riskim var bebeklerin kilo 1700 du 2 haftada baya kilo aldirmk için uğraştım şükür sonucta aldım 3 doz ciğer geliştirici iğne yapıldı 4 gün hastanede tedavi altında kaldım
Fettah Taze bende kilo almaları için elimden geldiğince uğraşacam inşallah alirlar kuveze girdiler mi
Taze Fettah 2 hafta kuvezde kaldılar .. kilo aldırmak için muz manda yoğurdu kapak çekirdeği süt ceviz ve nesguik cok fazla tükettim