Senemyldrm Kızlar 32.hafta gebeliğim duştan sonra lekelenme gördüm bugün hastaneye yattım bebek çok asagdaymis 1 hafta geriden geliyormuş bide😔 dua edin lütfen ❤️🙏🏻
Bacakogluigdem Senemyldrm banada 1762 dedi 1 hafta geri dedi 2 haftadan fazla olursa sıkıntı dedi baklım şu iki haftada toparlamaya çalışıcaz inşallah
Senemyldrm Bacakogluigdem bilmiyorum ki ya ne yiyelim ekstra zaten yeme içmeye dikkat ediyorum ben. Senin var mı canım kilo aldırır ye dediğin biseyler
Bacakogluigdem Senemyldrm valla ben nesquik duydum burda ki forumlardan toz nesquik içicem sabah akşam bide sabahları iki yumurta haşlaması kaşar falan yiycem canım ben pek dikkat etmedim açıkcası yeme içme işine bu zamana kadar
Bacakogluigdem Senemyldrm bide korona oldum galiba 3 gündür hiç bileyde zerre ne tat var ne koku yiyesim varsada yiyemiyorum biley su üç gündür
naneliseker_ Senemyldrm muz, kasar, kefir, ceviz çok aldırıyor bebise kilo. Yani besliyormus. Geçmiş olsun bu arada
KsedaGG Senemyldrm kesinlikle avakado bulun alın. Ben denedim çok farkettiriyor. Muz kaşar ceviz yumurta tabi bunlar da önemli
cicek867 Geçmiş olsun inşallah hiçbirşey olmadan güzelce sağlıkla bebişle birlikte atlatırsınız bu süreci pekii hiç bir belirti ağrı sızı herhangi birşey olmadı mı bende 32 deyim benim de 27 lere kadar asagidaydı kontrolüm var 2 gün sonra bakalım
Senemyldrm cicek867 saol canım amin inşallah ❤️🙏🏻 ara ara sancı oluyorda bugün duş alıp çıkınca lekelenme gördüm dr u aradım hiç bekleme gel dedi. Bebek asagidaymis biraz bile ayakta kalsam zorlanıyor kasiliyormus 😔 sürekli yatmam lazım