reyhanh gokcemeeric bana kilosu da boyu da az geldi ama doktor haftasıyla uyumlu dedi :’) inşallah sizinki de güzel kilo alıp boy atmıştır
MomsE gokcemeeric 29 a denk getirmezsiniz kuşum yaa programa bakma sen 😅 benim de şubat sonu görünüyor bakalım ☺️
gokcemeeric MomsE aynen doktora söyledim zaten 29 Şubat kesinlikle olmaz dedim 4 senede 1 geliyor bu tarih dedim 🤣🤣 doktor öyle bişey olmaz merak etme dedi
Aysezeyno @reyhanh Dün gittim 28+3 kilosu 1388 haftasına göre ilerde ama boyuna 35 dedi ultrasonda fl oranı hesaplamasında 38 olması lazım doktor mu yanlıs söyledi acaba boyuna takıldım bende kız bebek
reyhanh Aysezeyno benim fl hesabıyla 36.5 geldi 🥲 ben de takıldım boyuna az geldi bana :’) doktor fl hesabını yanlış yapıp söylemiş olabilir, sizin hesapladığınız doğrudur
1cocuklumom gokcemeeric 10 şubattan sonra gün alacağız inşallah 38 oluyor o zaman acele etmezse 12 Şubat istiyorum
A12_S07 Şubat anneleri şuan 29 . Haftadayiz gördüğüm birkaç lüzumsuz karnın düşmüş diyor sinirlerim geriliyor ya en başından beri karnım çok üstte değildi zaten birde çok hareketli değil bebişim bu hafta ediyor ama az az
A12_S07 reyhanh yok alttan hiç muayene edilmedi ultarason ile bakıldığında gayet iyi dedi doktor baş aşağı dönmüş dedi haftası bir hafta önden gidiyor onun haricinde birşey yok
Semus06 Benimde uygulamaya gore 24 subat ama ikiz oldugumuz icin daha erken doguyolar 1-2 subat gorunuyor insalah sagsaim aliriz bebeklerimizi kucagimiza🙏🏻