mombarbie_ gokcemeeric 26 şubat görünüyor mide yanmalari var baş edemiyorum ilaçlarla bile geçmiyor oturarak yatıyorum malesef 😵💫
gokyuzununogrencisii gokcemeeric ayy benimde böyle 🥹 mide yanmasi gün içinde bulantı aşırı derecede idrara çıkma nefes nefese kalma sürekli acıkma hissi.. çok yoruldum artık 😓
TheMother gokcemeeric benim de 29+4 şimdilik 15 şubat görünüyor bi kızım olacak nasipse ama bugün doktora gittik karında gelişim geriliği var dedi 2 hafta sonra tekrar gidicem. Bir de oğlum var 1.5 yaşında sanırım onunla ilgilenirken kendimi ihmal ettim biraz moralim bozuldu
Ftm55 gokcemeeric bizim de öyle görünüyorr şuan 27+6 🙏 yaklaşık bu zamana kadar 11 kg aldım mide yanması dışında bir problemim yok şuan bakalım bundan sonra nasıl olacak
mombarbie_ gokyuzununogrencisii gece yatakta 🤦🏼♀️ yeni güncelleme olarak sağa yatinca karnımın sağı sola yatinca solu acıyor ağırlık biniyor ondan sanırım
gokcemeeric Ftm55 bende bu zamana kadar 9 kg aldım bakalım çok aşırı yemiyorum Bazı gebeler herşeyden 2şer tabak yiyor. Ben normal insan ne yiyorsa öyle yiyorum
Hshfhfnn gokcemeeric 11 Şubat görünüyor mide yanmaları bacakta kramp kalkmada zorluk çekiyorum resmen uyuyamıyorum dört dönüyorum yatakta
SusamTanecigi gokcemeeric 5 şubat haftasında Bi aksilik olmazsa sezeryan olacak kesin gün konuşmadık henüz
gokyuzununogrencisii mombarbie_ evett evet evet aynısı tıpatıp vallahi 😓😓 çok yoruldum artık 😓 gerçekten doğurmak istiyorum ama daha çok var gün sayıyorum yaaa🥹 hayat kalitesi derler ya bende sıfırlandı..
1cocuklumom gokcemeeric 10 ile 17 Şubat arası gelişme göre 10 şubattan itibaren istediğimiz güne inşallah gün alacağız
A12_S07 gokcemeeric 15 Şubat gözüküyor sağlıkla.gelsin inşallah agirlastik artık yemekden sonra şişlik mide yanması yatakta dönerken resmen yuvarlaniyorum🥴
Songul-12 28 haftalığız bizde 24 Şubat doğum görünüyor benimde kusmalarım başladı Migde yanması nefes darlığı ağırlaştım ben şimdiden yürürken zorlanıyorum şimdiye kadar 12 kilo aldım
mombarbie_ gokcemeeric bende işe yaramadı ama doktor mide koruyucu ve surup verdi belki sizin işinize yarar doktorunuza danışın
umaydurununannesi gokcemeeric 24 subat gorunuyor ama sezeryan olucagım ıcın daha erken olcak dızlerıme kadar agrı yasıyorum asagı tarafımda agrı oluyo
Ftm55 gokcemeeric aynen ben de hatta daha az yiyorum sürekli meyve ceviz kuru üzüm tarzı şeyler yiyorum bugün kontrole gittim haftasıyla uyumlu 1100 gr dedi doktor