orkide123p3t Kızlar kan sulandırıcı atmayı bugün unuttum bişey olur mu atayım mı şimdi 13.30 da atıyordum ilacın yerini değiştirdiğim için unutmuşum ☹️☹️☹️☹️
mommys1 orkide123p3t ben hep uyumadna önce içiyordum daha kolay oluyo bugün saatinde içmeyi unuttuysan şuan içebilirsin bişey olmaz
SusamTanecigi orkide123p3t hiçbir sorun olmaz benim bir kızım var onunla ilgilenirken bazen unutuyorum yada gecikiyor sorun olmaz inşallah
Deli_hatun_7 orkide123p3t iğnemi hapım kullanıyorsun canım günde bir tane kullanılıyor diye biliyorum hiç kullanmamandan iyidir tabıkı iç saat gecmıs olsada iç canım bende oksapar kullanıyorum saat farketmıyor gün içinde aklıma geliyor vuruyorum ve herhangi bir sorum yaşamadım ama aynı şey hap içinde geçerlimi bilmiyorum
Sermec27 orkide123p3t bir şey olmaz 3 kaybım var kan sulandırıci iğne kullanıyorum ama kanama alanı ve kanamalarım olduğu için 3 haftadır iğne yapamıyorum bebeğim şükür yaşıyor
orkide123p3t SusamTanecigi çok teşekkür ediyorum ya inanılmaz rahatlıyor insan böyle işte bebeğim hareket ediyor şimdi anne iyiyim der gibi Allah razı olsun sizlerden tecrübeli anneler iyi ki var 🙏🥰😘
1anne3bebe Hergün aynı saatte yapılması söylenir etkinliği açısından. İğnenin etki süresi 12 saattir. Aynı zamanda corasprinde içilir ki onun vücuttaki etki süresi daha uzundur. Yani kısacası sıkıntı olmaz. Sakin olun . Fark ettiğiniz an yapın.
orkide123p3t 1anne3bebe çok teşekkür ederim coraspinimi saatli içtim kahvaltıdan sonra hemen içiyorum iğnemi 13.30 da atıyordum unutmuşum vicdan azabı çekiyor insan yinede Allah razı olsun sizin yorumunuz beni çok rahatlattı