Hatice--- Doğumun mart sonu nisan başı 2 ayimiz kaldı izmire geçeceğiz 22 haftalığız alış verişi nasıl yapmam gerekiyor havalar yumuşak geçerse fazla kislik turu şeyler almak istemiyorum 😐
1s1e1d1a_ Hatice--- şuan soğuk ama öyle titretecek bı soğukluk yok sadece yağmur fazla oluyor izmirde Martta soğuk oluyor tabii ama doğu taraflarina göre bı soğukluk değil nisan’da gayet yaz havası gibi günlük güneşlik saglikla alın kucağıniza insAllah🤲
1s1e1d1a_ Hatice--- benim dogumumda bu ay sonunda ama bebiş bekleyecek gibi değil sancılarım var çünkü çok fazla kalın şeyler almadım duracağı yer sıcak olacak zaten bebeği üst üste giydirip bunaltmanin da bı anlamı yok bence
Hatice--- 1s1e1d1a_ kızım Ankara da doğdu şuanki hamileliğimde neredeyse aynı zamanlara denk gelecek 😂 İzmir olunca konu çok fazla kollu kalın şeyler almak istemiyorum hava şartları asagi yukarı sıcak olur diye düşünüyorum o yüzden tavsiye almam lazımdı teşekkür ederim 💕
gamzecgr Hatice--- bu sene hava geç ısındı İzmir de Mayıs’ta falan ceket giyiyorduk daha üşütüyordu hava.Şimdi de yine hava öyle soğuk değil aşırı geç ısındı geç Soğucak büyük ihtimalle önümüzdeki yaz yine geç ısınır o yüzden
Hatice--- gamzecgr 4 5 tane takım aldım 3 tulum yeterli olur o zaman arada giydirmeye yine parça şeyler var yeterli olur o zaman 💕
Maviev35 Hatice--- çok soğuk olmaz yine kışlık alın ama çok abartmayın bir kaç takım alın yeterli çünkü hemen yaza geçeriz. Mesela bugün hava yağmurlu ama doğalgaz çalışmıyor ve evde hala tişörtle geziyoruz.
Hatice--- Maviev35 evet bende bu yüzden takılı kaldım biraz 4 5 takım 3 tulum yine arada giyeceği parça şeyler var yeterli olur diye düşündüm suan 💕
1s1e1d1a_ Hatice--- rica ederim yazları fazlasıyla sıcak oluyor ama kislarida titretecek soğukluk olmuyor nem fazla var denizden dolayi
Hatice--- 1s1e1d1a_ tamamdır ben ilk ayları geçiştirecek şeyler alayım büyüdükçe havaya ve kilosuna göre alırım gene