Merve0655 Hamileliğin sonlarında bebeğin kanala girdiğini anlayabiliyor musunuz bunun bir belirtisi var mı acaba. Lütfen yardımcı olur musunuz
himne_ Merve0655 aşağı çok baskı yapıyor bebek kanala girdiğinde, özellikle yürürken hemen vajinanızın üstündeymiş gibi hissediyosunuz sanki biri karnınızı aşağı çekiyormuş gibi
Kmleykrtbn Nst de duzenli ağrılarınız çıkıyor fakat siz hissetmiyorsaniz bebeginiz henüz doğum kanalina girmedigi için hissetmezsiniz bebek doğum kanalina girmisse hissetmeye basliyormussunuz ağrıları
Kmleykrtbn OznurSlmz1 muhtemelen kanala giriyor bebeginiz bugün nst çekildim size soyledigim gibi nst de duzenli sancilarim çıkıyor fakat rahatsız edecek derecede hissetmedigimi soyledim doktoruma oda bana bebek kanala girmediği için bu kadar rahatsin hissetmiyorsun dedi
Cicekliannee Ben de son birkaç gündür makat baskısı hissediyorum 37. Hafta acaba kanala girdiğinden mi
Gamzea35 Cicekliannee bende 37 deyim ve bende öyle hissediyorum doğum belirtisi mi acaba diye merak ettim
Merve0655 himne_ o baski bir kaç gündür bende de oluyor özellikle ayakta çok kaldığımda böyle üstten alta basınç gibi oluyor