Kirsehirli40 Zeyd isminin yanına hangi isim yakışır ve zeydler nasıl oluyorlar huy ve karakter olarak bir bilginiz varmi?
ASE6154 Kirsehirli40 aklıma birşey gelmedi ama geçen bu isim için yine bir post açılmıştı ordan da bakabilirsiniz isim ve karakter konusunda bişeyler yazıyordu diyr hatırlıyorum
LavinsMom Ben de Zeyd koyacagim ama yalnizca Zeyd baska bisey koymuyoruz yanina. Eşim bi ara Zeyd Ali istedi ama vazgecirdim 😄
aynenkezoaynen Kirsehirli40 çok hoş bir isim bende beğeniyorum ama hiç çevremde olmadığı için bilgim yok nasıl olduklarına dair
LavinsMom Kirsehirli40 benim tanidiklarim cok akilli zeki imanli gorduklerim yani boyle. Ama isimden cok simdi aileden cok sey asli cocugu yetistirme tarzindan.
Bebitom72 Kirsehirli40 merhaba, oğlumun adı Günalp Zeyd. Çok şükür çok şımarık vs. değil. Paylaşımcı ve çok arkadaş canlısı. Biraz duygusal biraz inat. o da hangi isminin karekterini taşıyor bilmiyorum.😊
LavinsMom Deniz90- siz de lidya koyacakmissiniz . Hosunuza gider mi size de ayni seyi soyleseler? Cok mantikli sanki sizinki 🤗
Deniz90- LavinsMom begenmediyseniz değiştirelim 🤣ben buraya cocugumun adını ne koyayım ya da ismi nasıl diye sormuyorum.