Çok şükür nehirimi kucağıma aldım zorlu bir doğumum oldu açılmam çok ilerlerlemeden suyum vs geldi biraz zorlandım sancı çekerken yemem içmem yasaktı gece 11.15 gece kızım dünyaya geldi onu aldığımda bütün acılarım ağrılarım geçti.. çok fazla dikişlerim var ıkınamadım o yüzden kesikler vs çok fazla oldu 2 cm ile hastaneye yattım tam 20 saat sancı çektim zorda olsa zorla kızımı dünyaya getirdim şimdi yanımda uyuyor sütüm biraz az emerken göğüslerim acıyor ama mecbur dayanmaya çalışıyorum bu gece hastaneden çıkıyoruz kopyamı doğurdum resmen 🥹 darısı tüm bekleyenlerin başına allah herkesin bebeğini sağ salim kucağına almayı, olmayanların da kucaklarını doldurmayı nasip etsin.. hala sıfır uyku ile duruyorum dikişlerim ağrılı birazcık onun dışında bir sıkıntım yok ama doğum hikayemi anlatmak istemiyorum çıkar çıkmaz odaya samete bir daha çocuk mocuk yok sana dedim o kadar acı çektim gerisini siz düşünün amaaaa işin sonu dünyalar tatlısı kızımla bitince hic birşey göze görünmüyor dua eden merak eden herkesten allah razı olsun💖🧚♀️