Doktordan memnun olup olmamak biraz kisisel bir sey ya da doktorun o günkü ruh haline göre degisiyor.Burak beyi ben de takip ediyorum cok eglenceli biri bence ama dedigim gibi o anki ruh haline göre ya da kisilere göre memnuniyet degisebilir.Ben mesela kizima dogum yaptigim zamanlarda doktorum hastaneye yeni gelmisti 2 kez muyane oldum sonra doguma gittim dogum yaptigim gün olsun sonraki sürecte olsun cok matrak bir adamdi ben istemeden numarasini verdi lohusalikta ayaklarim sismisti acile gitmistim muayene saati degilken hususi gece yarisi bana bakmaya gelmisti neden sisti sorun mu var diye.Aradan 3 sene gecti yine hamile kaldim bir gittim o adam gitmis yerine daha ciddi tersler tavirda biri gelmis muayne 5 dk da bitmisti sasirmistim degismis bu adam nasil 9 ay gecer bunda diye. Sonraki randevularina gittim gayet yumusak davrandi ilgiliydi anladim ki o anki yogunluga ruh haline göre yorgunluguna göre doktorlarin ilgisi dikkati de degisebiliyor o yüzden bir iki kez görmeyle kesin konusmamak gerekiyor bence