Esraaaas Kızlar doktor 14 haftalıkta ilaçlar verdi devit 3 Damla’yla decavit kullanıyorum bir problem yok ama gynoferon aç karnına kullanınca bulantı ve basım ağrıyor bende kullanmayı bıraktım aranızda bu ilacı kullanan var mı
Malish Esraaaas bende kullanıyorum aç karnına ama deviti braktirdi oksapar.koraspin.dekavit.ve gyno Ferro sanol aç karnına
Greenleaf Fatmadugan04 ayy biz de 14+6 üz bugün, ben de midem bulantısı hiç yaşamadım çok şükür ilk 3 ayda halsizlik ve uyku çok oluyordu ama şimdi onlar da azaldı gibi, benim de kızçem olacak inşallah, hayırlısıyla, sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🥰
Diririiririm yavrusincabim1807 biz de bugün 14+2 olduk 🥰 dün cinsiyetimizi öğrenebildik inşallah bir kızımız olacak. Buradaki tahminciler ve eşim dahil tüm çevrem erkek dediği için erkeğe o kadar odaklanmışım ki kendimi çok tuhaf hissediyorum inşallah geçicidir 🥲 insan kendini bebeğine karşı suçlu hissediyor
Serendipity16 Diririiririm ben ve eşimde hep kız beklediğimiz için erkek olunca bizde tuhaf olmuştuk öyle ki ben hep ilk çocuğumu kız isterdim birkaç gün bizde alışamadık hatta başka doktora da sordum oda erkek dedi ama sonra insan alışıyor şu an oğluşum diye seviyorum ilk zamanlar bende bebeğim üzülecek diye üzülüyordum ama elimde değildi kendimi kıza baya kaptırmıştım sağlıklı olsunlar da önemli olan o
Serendipity16 ZehrAren demek ki hamilelikleriniz zor geçiyor bence de daha düşünmeyin her şey nasip kısmet ben sürekli kussam falan çok kötü olurdum galiba
Diririiririm Serendipity16 evet çok haklısınız en önemlisi sağlıklı olmaları. Çoook hassas ve duygusal zamanlar geçirdiğimiz için sanırım çok etkileniyoruz ufak şeylerden. Yani dünden beri suçluluk duyduğum için gözlerim doluyor. Sizler de bu kadar duygusal mısınız bu günlerde 🥹
Prensannesi12 Bende 14 haftalik oldum bulantilarim gecti ama istahim yok yemek yemek eziyet geliyor uyumak yatmak istiyorum surekli ikinci hamileligim kilo hiç almadim oglumda hic boyle olmadim cinsiyet farkli oluncs semptomlarda farklimi olur aceba
Nilsununannesi 14+3 hamileyim ama son bir haftadır çok stresli günler yaşadım sol tarafımda bazen uyuşma gibi sol bacağımda ağrı filan olmaya başladı bazen kasılıyor gibi oluyorum acaba ruh halinden mi yoksa tehlikeli bir durum olabilir mi?
emirasafMom yavrusincabim1807 bugün 15 aylık olduk ☺️bugğn sanki ufaktan kırpıntı hissettim benim gibi hissedenler varmı
Diririiririm emirasafMom ben geçen hafta sol kasığımda içerden bi balık hareketi var gibi hissettim ama sonrasında hiç hissetmedim bebek miydi bilemiyorum 🥲
YldrmNUR emirasafMom 15+1 hissetmedim daha keşke hissetsem hatta hemen büyüse de doğursam kucağıma alsam diyorum:)
Prensannesi12 emirasafMom sizin kacinci bebek cinaiyet farkli olunca semptomlarda farklimi oluyor sizce
emirasafMom Prensannesi12 benim 1 ölü saymazsak 3üncü gebeliğim cinsiyeti erkek ilkler geç hissedilir ama sonrakiler erken hissedilir canım