Newmommyy merhabalar. Hamile her kadın bu endişeleri yaşıyor diye düşünüyorum. Kayıp yaşamanız üzücü. Rabbim evlatlarınızı sağ salim ve kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim ilk hamileleigim, 2 ay doktora gitmediğim oldu, bebek iyi mi, yaşıyor mu, bir şey olur mu ? Sürekli endişe yaşıyorum. Ama endişeleri bastırıyor bir şekilde. Rabbim onu orda oluşturdu, büyüttü, en iyi koruyacak olan Rabbim. Bir şey olacaksa olur, Rabbim korusun. Kendim tüm hamileler için, anne olmak isteyen kadınlar için de dua ediyorum. Esmaul hüsna, Kur’an açıyorum internetten. Biz bize düşeni yapalım, elimizden geldiğince sağlıklı beslenelim. Zihnimizi de sağlıklı tutmaya özen gösterelim. Gerisi Rabbimin bileceği bir durum. Sürekli kaygı bebeğe de zarar verir. Gün içerisinde moralinizi yüksek tutacak seylerle ilgilenmeye çalışın. Temiz hava alın, yapabiliyorsunuz yürüyüş yapın. Motivasyon edici , sizi dinlendiren hobiler edinebiliyorsaniz edinin. Hamilelik ve doğumla ilgili bilgiler edinin, tabi uzmanlarından.
Her şey gönlünüzce olsun, içinizi rahat tutun. Siz sakin ve iyi olun ki bebiş de iyi olsun. 😊
Rabbim sağlıkla sıhhatle kolaylıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin 🌸