bbusratass Selam arkadaşlar gop medicalparkta doğum yapanlar tecrübelerini anlatabilirler mi hastanede neler yaşadınız memnun kaldınız mı?
Ebru3439 Merhabalar ben gidiyorum başından beri 34+2deyim doktorumdan gayet memnunum doğum paketi aldım 4sene önce bir yakınım doğum yapmıştı memnun kalmıştı onun tavsiyesiyle beraber gitmeye başlamıştım bende
bbusratass Ebru3439 34+3üm ben de doktorumdan memnunum bir de hastaneyi sormak istemiştim teşekkür ediyorum 😊
bbusratass Atlaz ismayilova hanıma takipliyim ben 38 olduk bakalım her şey yolunda gayet tatlı destekçi bir doktor 💕
Merveozturk_ Ebru3439 Bende shahla hanıma gidiyorum. 35 haftalığım. Sezeryan olanlardan çok beğeni duydum da normal doğumla alakalı hiç kimseden bişey duymadım. Merak ettim normal doğumda nasıl ?
Ebru3439 Merveozturk_ Benimde yarın sezeryen olacak canım ama daha önce yanında çalışmış bir ebe ile konuşmuştum iki türlü de hastası için çok yardımcı oluyor hastada diye bilgi vermişti bana.
Kirmizi Merveozturk_ ilk çocuğumu bende Shahla hanımla yaptım normal doğumdu çok rahatlatan bir doktor normal doğumda kesinlikle tavsiye ederim şuan 30 haftalık hamileyim tekrar Shahla hanıma gidiyorum ancak eğitime katılacak hasta takip etmeyecek diye bilgi aldım size bu şekild bilgi geldi mi
Merveozturk_ Ebru3439 Teşekkür ederim içim rahatladı. Allah kolaylık versin canım inşallah sağlıkla kolaylıkla gelir bebeğiniz 🌸