TuqCeee Yagmurakks aynen valla çok kötüü hiç mide bulantısı yaşamamıştımm. 3 haftadır mide bulantısı kusma bittimm 3kg daha verdim
Gulperyurtdas Benimde 32+4 dün gece çok bulandı istifra ettim mide yanmasıda eşlik ediyor bende anlam veremedim acaba saçlarımı çıkıyor dedim 🤷♀️ bugün biraz daha iyiyim Allah yardımcımız olsun 🤲🏼❤️💙🙏
deletedmom351 Gulperyurtdas mide yanmasının saçla alakası yok saçı çıkmayan bebek annesi bile mide yanması yaşar organlar bebeğe yer açtığı İçin mide yukarı çıkıyor ve mise yanması oluyor son haftalar mide bulantısı da doğumun yaklaştığını ifade eder
Yagmurakks Gulperyurtdas aynen ayni sekilde midem cayır cayır yanıyor özellikle geceleri Şimdi yattım biraz rahatladım istifa etmek istemiyorum ama o mide yanmasi nasıl hemde girtlaga kadar
Gulperyurtdas deletedmom351 yanma için demedim bulantı için eskiler öyle derlerdi saçı çıkıyor galiba diye duyardım çocukken 🤷♀️doğum yaklaşıyor dediğimiz doğru rahim iyice hazırlanıyor Allah yardım etsin cümlemize 🤲🏼🙏❤️
Gulperyurtdas Yagmurakks evet çok kötü ne yaptıysam fayda etmedi gaviscon içtim daha çok mide bulantısı yaptı 😧
Melis_tugba Yagmurakks bende 33+2 mide yanması ve bulantı beni mahvetti kusmuyorum tutuyorum ama mahvoldum bende
Dyg34 Efuchama 34 haftadayım benimde mide bulantısı mide agrısı karın agrısıda oluyormu aynı haftadayız gerci doktora danısmadım daha gitcem bir kaç güne merak ettim 🙄
Efuchama Dyg34 ağrı oluyor regl ağrısı gibi bazen sağ ya da sol kasıkta iğne batması gibi oluyor böyle saat tik takı gibi ritmik şekilde sonra geçiyor
Dyg34 Efuchama doğuma hazırlanıyor ondan demekki hafta olarak aynı şeyler .. hayırlı dogumlar inşallah hepimize 🙏teşekkürler cevap için
Yagmurakks Efuchama afedersin sanki birisi alt tarafimi cimcikliyor iki etimi tirnağinin arasını sıkıştırıyor gibi de ağrın oluyor özellikle kuyük sokumu
Efuchama Yagmurakks ayy ben seni yanlış yönlendirmeyeyim şimdi dün gece öyle yazdım bu sabah kanamam oldu şimdi hastanedeyiö 2 gün kanama yoksa korkma olursa doktora git