Mavidunyamm mavideniz6 valla bende anlamadım. Şuan 33 hafta ya diyelim 40 ta doğarsa 7 haftada 1 kilo bile alsa 2950 olur. Ki bebekler son haftalarda daha çabuk kilo alıyor
mavideniz6 Mavidunyamm tabi canım anlamlandıramadım cidden şu hamişleri üzmekten ne anlıyorlar anlamadım gitti
LavinsMom rapuz seker varsa hergun tuketme bence.ya hun icinde dengeleye bilirsin diger yediklerinle. Bide 2 kasik mesela karistiriliyor bir bardaga sen onu 1 e dusurerek yapa bilirsin
Mavidunyamm Tugbacan masallah inşallah sağlıkla gelsin 🤲🏻🤲🏻 ben İstanbul’da oturmuyorum. Benim gittiğim hep egitim araştırma hastanesiydi o bana hiç bebeğin zayıf demiyordu. Birden böyle bir şey duyunca şaşırdım bende
Mavidunyamm Syavuzs Ayyy inanmıyorum cidden 🤣🤣🤣 valla kime inanacagimi şaşırdım kaldım bu doktorların ortası yok mu 🤣
Canookii Mavidunyamm olsun canım bebek kimi bebek son zamanlar daha çok kilo alıyor kimi bebek de son zamanlar hiç kilo alamıyor sağlıklı olsunda doğduktan sonra da alır kilo🤗🌸
MugeBulut Mavidunyamm Karbonhidrat, tatlı ve meyveyi ciddi oranda azalttı. Tatlıyı sıfırladım, günde 1 dilim ekmek, çok az ekşi meyvelerden yedim. Ama buna rağmen bebek kilo almaya devam etti.
LavinsMom Mavidunyamm mesela ben dogarken 2.500 falanmisim simdi bakiyorum marketde tavuklar bile benden kiloluymus 🤣