Mavidunyamm e_blue_sky_a ve şöyle birşey de var ki daha neredeyse 2 ay var dogumuma. Zaten son aylar kilo almaya başlıyor bebekler
Mavidunyamm Dygu1122 doğum yaptın mı. Tabiki oyle oncelikle sağlıklı doğması da doktorun tavrı beni rahatsız etti. İlk defa özele gittim nerdeyse onda da pişman oldum 🤣
Dygu1122 Mavidunyamm yok canım 35+3 haftalığım yarın kontrolüm var bakalım ne kadar kilo almış minik kızım😍
Mavidunyamm GulserenKY açıkçası hiç kilosunu sormadım ben kendisi birden büyük tepki verdi hiçbir şey yemiyor musun çok zayıf kalmış bu bebek dedi 🤷🏼♀️
GulserenKY Mavidunyamm Bazıları da çok değişik doktorların. Kilolu da olsa beslenmene dikkat et çok kilolu derdi
Mavidunyamm Memuranne2 Aynen zaten devlete gidiyorum orda bana herşey gayet normal deniliyor. Zaten bende 4-5 kilo çocuk doğurmak istemiyorum 🤣
aminehumamoms Mavidunyamm 4 5 kilo olması imkansız canım en fazla doğdugunda 3500 kilo olur oda gayet normal bir kilo
sasha Mavidunyamm e yani … Bence senin bebeğin kilosu çok normal hiç kafana takma, İnternete gör bak şu haftada kaç gram olması gerekir diye içini rahatlat boşuna üzme kendini kardeşim.
aminehumamoms Mavidunyamm Her sabah kahvaltında haşlanmış yumurta süt peynir ceviz domates salatalık kaymak tereyağı kaşar peyniri ye Ara öğünlerinde muz ceviz süt taze meyveler badem fındık üzüm Akşam yemeklerindede protein ağorlıklı beslen tavuk et balık gibi Ve en önemlisi kuru baklagil kuru fasulye nohutta hafta 2 3 kez tüket canım faydalarını görürsün bebeğim 1 hafta önden gidiyor
Mavidunyamm aminehumamoms saydiklarinin hepsini seviyorum ama yalan soylemiyim arada yiyorum yani oda nadiren 😐 ama bundan sonra dikkat edicem ya
nurcakar03 Mavidunyamm 2500 olması gerekmiyor abartmış canım ama 2100 2200 olsa iyiymiş benimki ne zayıf ne tosuncuk normal 31 +4 de 1920 gramdı 37 de gittim en son 3200
Mavidunyamm aminehumamoms Birde herkesin yapısı farklı yani herkes şişko bebek mi doğuracak illa 🤦🏻♀️
Arzgl123 Mavidunyamm Benimde 32. Hafta da 1800 civarı demişti.hsyet iyi haftasıyla uyumlu diye.sonra 34+5 de 2,5 olmuştu iyi haftasıyla uyumlu gayet iyi dedi sizinki abartmış sanki biraz hc kafana takma bnce
askileannesi3 Mavidunyamm normal canım doktorun korkutması bu sadece.ben 33+6 da gittim dün yani 2.500 çıktı o zaman benim ki de geride saçmalık.
askileannesi3 Birde benim ilk kızım 39+5 de, 2800 doğmuştu. Önemli olan sağlıklı olması. Bunu dert etme. Birde zayıf doğanlar daha çabuk gelişiyor. Kızımdan biliyorum kısa ve zayıf doğmuştu ama şimdi yaşıtlarından uzun maşaAllah🤲🏻🥰
Mavidunyamm askileannesi3 benimde geçen sene oğlum 3270 doğdu. Doktor diyorki bu bebeğin o kadar olmaz 🤷🏼♀️
askileannesi3 Ayrıca bende küçük ve zayıf doğmuşum ama maşaAllah bende yaşıtlarımdan uzundu ve kilo da çok güzeldi
Birprensannesi- Mavidunyamm benim oğluma neler dediler valla yok çok küçük yok gelismemis olabilir yok gelişim geriliği olabilir doktor kontrolünde 2200 dedi dogdunda 2500 du
mavideniz6 Mavidunyamm Kilosu az değil kendinizi üzmeyin 31+6 da 1970 gramdı bebeğim doktor bir hafta önde dedi yani 32+6 uyumluymuş.Sizin bebiş te bu civarda canınızı sıkmayın.Doktorum bana bebek tombik diyorken anlamadım sizin doktorunuz neye göre öyle söylemiş 🤷🏻♀️
Mavidunyamm mavideniz6 valla bende anlamadım. Şuan 33 hafta ya diyelim 40 ta doğarsa 7 haftada 1 kilo bile alsa 2950 olur. Ki bebekler son haftalarda daha çabuk kilo alıyor
Tugbacan Mavidunyamm hangi hastaneye gidiyorsun canim Bende beylikduzu medilife de ayse bilgene gittim yok bebegin karni 34 haftalik 2 hafta geriden geliyo olmazsa haftaya alalim kuveze koyalim felandedi Komtrole gittim yattim ayni sekilde banada gozlerini belertti sen hic beslenmiyo musun cocuk gelismemis bilmem ne moralimi bozdu ama o zaman kizim 4 cm uzamis 400 gramda almisdi eger ben beslenmesem cocuk buyuur mu kilo alir mi Sonra doktoru degistirdim iki tane daha doktora gittim bi sıkıntıcikmadi sukur canini sıkmabaska doktora gorun allaha sukur jyiyiz persembe dogumum olucak
Mavidunyamm Tugbacan masallah inşallah sağlıkla gelsin 🤲🏻🤲🏻 ben İstanbul’da oturmuyorum. Benim gittiğim hep egitim araştırma hastanesiydi o bana hiç bebeğin zayıf demiyordu. Birden böyle bir şey duyunca şaşırdım bende