Birbahargunu Böyle olan var mi nst de 20 çıkıyor alttan muayenede 1 2 cm dedi doktor yanılma olabiliyor mu acaba 38+2 yim
KuzeyinAnnesi10 Birbahargunu 1 cm genelde hepimizde var canım 20 lerde de bakılırsa 1 cm görünür önemli olan 2 3 cmden sonrası. Açılma devam ederse sıkıntı olur ama senin zaten süren gelmiş rahat ol
ysmnn112 Birbahargunu canım 34+3 üm. Tam 34 olduğum gün alttan baktı 3 cm açıklık var dedi istirahat edeceksin dedi ciğer geliştirici yaptık. Ama nst de sancı çıkmıyor. Benimde ilk bebeğim
Birbahargunu KuzeyinAnnesi10 kanala girmiş baskı yapıyor dedi evet ben doğurmak istiyorum zaten inşallah ilerler, tüp bebek olduğu için 39+6 ya kadar normali bekleyeceğim riske atmak istemiyor doktorum
KuzeyinAnnesi10 Birbahargunu kanaldsysa ayağa kalkma bi süre yat çok sıcak suda duş alma yediklerine dikkat et açılmayı tetikleyecek şeyler tüketme. Ayaklarını havaya kaldırarak bol bol uzan. İlişkiye girme açılmayı artırır. Umarım bekler 1 hafta idare et.
Birbahargunu KuzeyinAnnesi10 yok yani normal doğum için 39 a kadar süre verdi bana gelmezse sezaryen dedi zaten şu an doğumun başlaması iyi olur benim için haftam doldu öncelik normal istiyorum hayırlısı bakalım teşekkür ederim yorumunuz için ❤️
KuzeyinAnnesi10 Birbahargunu He ben bekleyeceksin sandım. O zaman bol bol yürü squt yap ve hurma ye ilişkiye gir 2 3 güne doğar canım