Sevvalklvzzzzz Merhaba ben 32 haftalık hamileyim akıntım önceki zamanlara göre daha sıvı geliyor iç çamaşırım hep su akmış gibi ıslak bazen altıma kaçırdım sanıyorum suyum yavaş yavaş geliyor olabilir mi yoksa akıntı mı ayırt edemiyorum bilginiz var mı
gamzecgr Sevvalklvzzzzz benim de baya arttı iki haftadır kafaları aşağıda olduğu için baskıdan kaynaklı geliyormuş sizin de öyle olabilir ama bı kontrol ettirmeniz de fayda var
Byzlnz Sevvalklvzzzzz canım akıntı kesinlikle benimde eskisi kadar yoğun gelmiyor su gibi oluyor iç çamaşırım hatta nasıl ayırt edeceğim diyordum doktora gittim bugün kontrolüm vardı suyun felan gayet iyi sancın yok daha 10 gün var o gelen su değil dedi eksilse ben buradan görürdüm dedi
Sevvalklvzzzzz gamzecgr teşekkür ederiim kafası aşağıda mı bilmiyorum bazen o kadar yukarı çıkıyor ki ağzımdan çıkacak gibi oluyor 😅 nefes alamıyorum midem ağrıyor Bu gelen suyun bi kokusu oluyor mu
Byzlnz Derinnmom bende az önce baktım su mu diyorum acaba her seferinde ama doktorum değil dedi eskiden böyle değildi şimdi resmen su gibi birşey geliyor iç çamaşırıma bakıyorum günde 5 defa değiştiriyorum
Eflinniklwkdmffj Sevvalklvzzzzz aynı durumdayim su gibi oldu akıntım ama benim çok az enfeksiyonun vardı belki ondandır diye çok üstüne düşmedim inşallah bebisler iyidir hareketlerini takip ediyorum hep