Elo__35 Kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım dünde çok hoş bir gece değildi benim için baya bir istifrah ettim mide yanmasından kaynaklı 2 gündür istifra ediyorum ve kendimi aşırı halsiz hissediyorum birde sol kasığımda hafif bir batma var normal mi sizce
Mercimeek Elo__35 çok normal yarına geçer halsizliğin vücudunda biranda şeker arttı hala da kanında kuzum onlar gidene kadar olur bende de baş ağrısı olmuştu
Gamzeramo Elo__35 canm bende gecen hafta yaptrdim ama bende hic bisey olmadi her bünye farklidir doktor banada dedi kusma bulanti halsizlik yapablir diye ama bende bisey yok
Ozgu_momy Elo__35 Şeker yükleme de ki şeker oranı 2 adet baklava ile aynı o sebepten değildir muhtemelen
ilongirav Elo__35 şeker yüklemesinden olduğunu sanmıyorum çünkü aldığınız şeker zaten günlük yaşantınızda alabileceğiniz bir oran başka bir durumunuz olabilir devam ederse bir doktora görünün derim şimdi tam hastalık zamanı 🫠
Elo__35 Ozgu_momy mide yanması sebebiyle istifrah ettim iki gün çokta aç kaldım onun üzerine şeker yüklemesi vs olduğu için olabilir
Elo__35 ilongirav benim gibi olanda olmuş belki iki gündür aç kaldım istifrah etmekten mide yangını sebebiyle oda etki etmiş olabilir
ilongirav Elo__35 muhtemelen dediğiniz gibi olabilir midenizi yormayacak şeyler tüketin sıvı takviyesi alın geçer inş 🙏🏻