Hbsanneoluyo Kızlar Bi kaç gün öncede post açmıştım sancım var diye 3gündür sancım vardı bugünde hiç geçmedi sancım ama çok kötüydüm belimde kasığım da hiç geçmeyen Bi sancı Bide rahimimde septum olduğu için erken doğum riskim de var tmm kesin doğuruyorum dedim öyle Bi korkuyorum ki pijamayla yedek çamaşır aldım çantama ama elim ayağım titriyor ebe açıklık kontrolü yaptı 2 parmağıyla sadece hiç acı yaşamadım aman öldüm çok acıdı diyenlere asla bakmayın çünkü ha ilişkiye girmişsiniz ha kontrol etmiş ebe emin olun fazlası yok Bu arada Bi sorunum yoktu idrar yolu enfeksiyonuymuş bütün sancılar o yüzdenmiş 😅 Bol bol su içicem ☺️
Hbsanneoluyo Zeliha66 🤣🤣biraz heyecan yaratıyım dedim Ama gerçekten de öyle oldu cnm Allah o korkuyu bile kimseye yaşatmasın
Zeliha66 Hbsanneoluyo aminn amin inşallah bide erken dogum riskim var ondan okurken etkilendim galiba🙁
Hbsanneoluyo Zeliha66 inşlh zamanında gelir cnm ben 29.haftaya gelene kadar hep Bi diken üstündeydim ama bebek 1 kilo oldu ya pek korkmuyorum artık Sen kaç haftalıksın
Umutlu2272 Hbsanneoluyo benimde akıntım var koku yapıyor birde kan testi yapmıştım bişey çıkmadı sanırım bende bol su içmeliyim. 24+2 yine bende sizin postu okuyunca korktum bende
Zeliha66 Hbsanneoluyo 27+1canim cumartesi kontrole gittik 1 kilo olmuşuz 30.haftada ciger gelistirici vurulacaz. Sen tam 29 haftalik misin?