Dilan0072 40+4 ve bu bebek gelmedi gıttı 1 hafta önce nişanda gördüm yok gelecgı bunun artık stresten sisiyorum haa benım gibi geciken varmı
Fydn37 Dilan0072 bende 40+4 düm bebek kanala girmedi açılma ve incelmede olmayınca çarşambaya sezeryan günü verdi
kardelennn1 Dilan0072 Bende aynı durumdayım 40+5 bitiyor bugün sancı da çıkmıyor su falan gayet iyi alttan muayene edilmedi hiç devlet takipliyim keşke sezeryana alsalar
Minigiim-vebenn52 Maşallah keyfi yerinde herhalde 🤣 Kaynar su doldur küvete otur sıcak su doğumu tetikliyormuş
Fydn37 kardelennn1 aslında 41 den sonra beklemeyi çok uygun görmüyor doktorlar sizin doktorunuzun bu kadar risk alması bana garip geldi
Dilan0072 kardelennn1 canım bende acıle gıttım açılma bıle yok 41 bekle dedı olmasa şunu sancı verecekler
Fydn37 kardelennn1 hem özel hem devlete gidiyordum ikiside aynı şeyi söyledi sezeryanı devlet hastanesinde olacağım
kardelennn1 Dilan0072 haftaya yarın giriyorum kaç gün daha bekletirler ya da suni sancı vermelerini sen mi istedin ben istemiyorum çünkü bir de de devlet takiplisin sanırım
Dilan0072 kardelennn1 evet onlar soyledı bugün Altan muane etti sancılarım sanki oluyor karnıma kramplar gırıyor