YeniGelinMeselesi İlk kontrolden sonra 15 günde çağırdı en son 8. Haftada gittim 1 ay sonra gel dedi gidince 2li tarama olcak sonra kaç haftada bir kontrole çağırıyor 1 ay çok uzunn süre geldii ya zaman geçmiyor🤭
tugcesakzci YeniGelinMeselesi 4 haftada bir çağırıyor yarın tam 31 oluyoruz büyük ihtimalle 2 haftada bire düşürecek
Demetrana YeniGelinMeselesi Özeldeki drum en başından beri 3 haftada bir çağırıyor devletteki drum ayda bir çağırıyor
Hazalaskin YeniGelinMeselesi benim doktor 6 haftada bir çağırıyor ikinci gebelik ama ilk gebeliğim sorunsuz geçmişti şükür
YeniGelinMeselesi Busra41-46 anladım bazıları 12.haftasından sonra 2 haftada bir çağırdı diyor da ondan merak ettim
Busra41-46 YeniGelinMeselesi bildiğim kadarıyla 28.haftadan sonra 2 haftada bir çağırıyor ama erken çağırıyorsa da doktor öyle görmek istediği içindir büyük ihtimal
canss_96 Benim doktorum en başından beri ayda 1 çağırıyor artık 34. Haftama geldik 2 haftada bire düşceni söyledi
seymmnr YeniGelinMeselesi normal hayatım ayda 1 çağırıyorlar ilk başlarda genelde 28. haftadan sonra 3 haftaya düşürüyor son demlerinde 2 haftaya bazen 1 haftaya düşürüyorlar tamamen bebişin sağlığına bağlı değişiyo bu süreler