tatlibebegim_ ayni belirtileri yasiyoruz gebelik oldgundan beri her ay mutlaka oluyo bebege bi zarari yokmus doltorum oyle dedi (gebeysen diye diyorum) saglik ocaginda sabah erkenden gidip verdim ben ama normal kadin dogum dan randevu bulman da cok zor bukursan da cok ileri tarihde bulursun ozelde verirsen de ucret hastaneden hastaneye degisiuo he en fazla 300 400 tl dir idrar tahlili. Kan tahlili vermistim 2 ay once 250 tl felan odedim ama idrar hic vermedim ozelde. Yaptircaksan en mantiklisi saglik ocaginda yaptirman normal sira aliyosun gidince doktora soyle durumunu o zaten idrar tshlili istiyo sabah erken den gitmen gerek ama aksamina da cikiyo sonuc bende ilk beyaz akinti oluyo bi hadta kadar sonra hafif sari ya donuyo sonra yem yesil akinti geliyo doktorum gyno max diye fitil verdi icinde uc tane oluyo gece yatmadan atiyorum onu sabaha kadar druyo sabahdan tuvalete cikinca beyaz sekilde geri cikiyo. 3 gece kullaniyorum fitilleri geciyo sonra basit bi vajinismus mu neymis oyle bisi dedi bebege bi zarari olmadigini soyledi ama tabi tedavi edilmesse illaki sonradan skinti olabilir