Zer_mom Geçen ay ovülasyon testi ile takip edip günlerimi değerlendirmiştim, çokta umutluydum fakat gebelik oluşmadı, bu ay akışına bırakıyorum bakalım nasip olacak mı?
Selinselinselin Zer_mom en büyük neden stres anne baba adayı sağlıklıysa geri bir tek stres kalıyor. Biz ilk kızımda gebelik düşünmeye başladıgımızda olmuyordu eşimde biraz sıkıntı vardı aşılama düşünüyorduk haftaya arayalım dedik sabahına hamileymişim aslında kızım 4 yaşında birde filmlerdeki gibi hop hemen gebelik olmuyor 😂 o yüzden stres yapmayın görev gibi yapmayın bence 🥹
Zeyba Zer_mom bundan 1-2 önce buralarda çok dolaştım çok okudum çok kafaya taktım rüyalarıma girdi eşimde sen artık bi dur dedi kafayı yedin sonra ben buraya ara verdim kafamı başka şeyle meşgul ettim olursa olur dedim saldım ama gene günlerimi değerlendirdik akışına bıraktım ve sonunda ince silik bir çizgi gördüm adet olmadım daha 2 gün geçti kan verdim bekliyorum sakın stres yapma gecikiyorsa güzelleşiyordur
3438FG Zer_mom Bende ovülasyonla takip ettim. Bence biraz daha ovülasyonla takip edin. Ama kesinlikle stres yapmayın. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın ♥️
Ecemdklsn @"Zer_mom canım benim 1 tane kızım var ve hemen gebe kalmıştım 8 yaşında şimdi 3 yıldır deniyorduk olmuyordu şuan 13 haftalık gebeyim doktora gittim regl 1.yada 2. Günü hormon testi yapıp ilişki takvimi hazırladı ve doğal yollarla gebe kaldım rahminde olan bir yara veya enfeksiyon veya ağır kaldırman hepsi gebe kalmanı etkiliyor bir doktora danışman daha iyi olacaktır ve sakin stres yapma