Anneseker Kızlar normalde bu kadar hiç olmamıştı tüm gece mahvoldum hala devam ediyor yanması siz nasıl bir çözüm buldunuz veya ilaç şurup bir şey var mı bilgisi olan yazabilir mi
sacmalamakizim Anneseker En iyisi doktoruna sor canım belki ilaç dindirir, bende doğuma kadar çektim maalesef, geceleri uyuyamıyordum süt ve maden suyu işe yaramıyordu.
Anneseker Memolininannesi cuma günü gitmiştim doktora hiç bu kadar kötü olmadığı için söyleme gereği duymamıştım ama saatlerdir çok kötüyüm🥺
Anneseker Aybarssmom_ ay Allah razı olsun tahini ilk kez sizden duydum denedim hemen kesti resmen mutluluktan ağlayacağım 😁
HacerEnfal Anneseker soğuk süt iç o pipetlinolan sutlerden doktor bana onu önerdi ilaca gerek yok aynı etkiyi sağlıyor dedi valla da doğru geçen gece 3 te kalkıp içtim aninda kesti rahatça uyudum dene istersen
ElifKarata Anneseker ayni durumdayız bende dün çok kötüydum kendimi kusturdumda rahatladım bu gidismde soyleyecem bende doktora.
ElifKarata Anneseker valla dayanamayinca yaptım yerimde duramıyorum baya rahatladım arkasından da duşa girdim hemen geçti 😇😇😇
Aybarssmom_ Anneseker ben de burda birinden okumuştum kimdi hatırlamıyorum da artık ağlama aşamasında olduğumdan, her tahini ağzıma attıkça ona dua ediyorum bende 🤣🤣🤣🤣
Minikmucizelere Anneseker süt elma ve naneli sakız iyi geliyo simdilik naneli şekerde anlik biraz iyi geliyo