Deletedmom_112 Kızlar deterjan siveno ve ıncıa arasında kararsız kaldım. Şampuanda ıncıa ve mustela arasında kararsız kaldım. Islak mendil konusunda hiçbir fikrim yok ilk aylar tabiki pamuk kullanacağım ama sonrası için öneri istiyorum 🌸
Boncukk123 Deletedmom_112 şampuan mustela kullanma canım diğeri daha dogal içerik mustela dısında ikisini de düşünüyorum ıslak mendil olarak da Allah nasib ederse bende pamuk seklınde ilerlemek istiyorum ama hastanede dışarıda zor olur onun icin dogal bişeyler bakıyorum
likesah Deletedmom_112 deterjan olarak ben siveno aldim. Camasirlarini da yikadim yumusatici kullanmasam da yumusacik cikti camasirlari ama leke cikarma performansi nasildir bilemiyorum onu dogumdan sonra gorecegim. Mustelanin sampuaninda parfum var diye duydum bir de alerji problemi yasayanlar da olmus ben weledanin sampuanini tercih ettim. İslak mendilde en dogal icerik waterwipesta ama cok pahali sleepy natural yenidogan aldim ben disarida kullanmak icin. Evde pamuk kullanacagim.
nunusmom Deletedmom_112 2 yaşında atopik cilde sahip bi kızım var deterjan maalesef bilmiyorum ne kullandıysam mevcut durumdan düzlüğe çıkamadık şuan uni baby kullanıyoruz 22 haftalık gebeyim 2. Kızımızı bekliyoruz bnde on deterjN konusunda kararsınızım siveno ve incia arasında kaldım bnde 😂 ıslak mendil ilk kızım atopik oldugundan onda ne kullandıysam aynısını kullanacagım olumsuz birşeyle karsılaşmamak adına sleepy bio natural şampuana gelünce yine ilk kızımda yaşadıgım sorumları yaşamamamk adına geç tanıştığım mustela nın stealatopia ürünlerini kullanacağım bu bebeğimde de nemlendirici ve şampuan olarak. 😇
Deletedmom_112 Mujmuj-1 teşekkür ederim canım. Islak mendili de buluruz inşallah şimdi annişler yazarsa
ug_fa-3diplomalianne Deletedmom_112 bi de şey var canım şok marketin ıslak mendili ama bebeland sensitive olan yenidoğan için, kutuda 3lü paket şeklinde o da içeriği tamamen temiz ben hep ikisini kullandım bi kere bile pişik sorunu yaşamadım ilk doğduğu andan beri 2sini kullandım hala elini yüzünü silmek için bile bu ikisini kullanıyorum yeni doğacak olan için de bunları aldım stok yaptım
Deletedmom_112 Boncukk123 evet ben mesela molfix almıştım izotonik sulu içeriği temiz değilmiş galiba. O zaman şampuan ve deterjan ıncıa en temizi di mi ?
Deletedmom_112 likesah o markayı hiç duymamıştım teşekkür ederim bakayım. Birde slepyynin çok çeşidi ve renkleri var hangisini alacağım ? Sizin dedğiniz tek çeşit mi yedoğan natural ?
Boncukk123 Deletedmom_112 sıveno da guzel canım ama incıa da guzel mustela hoşuma gitmedi benim ama ıslak mendıl karar veremedim henüz
likesah Deletedmom_112 sleepy natural yenidogan olarak geciyor sanirim benim aldimigim. Sari paketli.
Kelebekmisaliihayat Deletedmom_112 deterjan siveno ve incia aldım. Şampuan incia. Hatta eşimin saç derisi hassas olduğu için o kullanmaya başladı, köpük şampuan, kokusu hafif, saçları yumuşacık yapıyor. Islak mendili baby turco alacağım.
Deletedmom_112 Boncukk123 teşekkür ederim canım sanırsam çoğunluk sleppy bio natural diyor aklında olsun
EbruBoluKaya Umibaby deterjan ve yumuşatıcı, mustela şampuan yağ losyon pişik kremi tam set , unibaby ıslak mendil , sleppy natural bebek bezi 24 günlük olduk bunları kullanıyoruz
Kelebekmisaliihayat Deletedmom_112 ben indirimde aldım 100 lira civarindaydı. Ecowell de çok öneriyorlar şampuanda