cennettemel ZTB teşekkür ederim stres yapmamak icin ugrasacagim insallah haftaya kadar biraz daha toparlar kendini birde bisi sormsk istiyorum omega balik hapi kullaniyorum o kilo aldirirmi bebege
HicretKar cennettemel kiloyu birebir hesaplamaları çok zor, muhtemelen ilkinde fazla, ikincisinde de gerçekte olduğundan az ölçüldü. Sağlığı iyiyse sıkıntı yok demektir.
cennettemel HicretKar sagligiyla ilgili bisi demiyor dogumdan sonra saglik sorunu yasarmi dedim sanmiyorum kuvez ihtiyaci duyabilir dedi sadece
KsedaGG cennettemel hiç korkma. Önce sen iyi olman lazım. Kendine rutinler oluştur. Muz kaşar avakado ceviz yumurta kesinlikle belirli saatlerde ye. Her gün ye ama. Sol yanına yat. Bebeğe en iyi kan sol yana yatınca gidiyormuş. Dua et ve gönlünü ferah tut bence. Yasin oku. Büyüyecek diye düşün
Petrichorers cennettemel aaa töbeee siz bir doktora daha görünün ani ölüm de neymiş ya insanı korkutuyorlar
HCMY_ cennettemel bence doktoru değiştirin benim son aya kadar karnım yoktu ki son ay çıktı insana böyle şey söylenir mi Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin tek doktorla kalmayın devlete de gidin
Masalada cennettemel ah kuzum şuan sana diyebileceğim tek şek üzümle aynı şeyi yaşadık çunku günlerce ağladım yemediğim şey kalmadı 30 haftadan bu yana kızım15 gerideydi kilo alımı okadar yavaştı ki yeni 1000 gram oldu stres yapma hiçbir şekilde 36 haftama bastığım an bebeğim kilo almaya başladı 3200 doğdu şuan 5 aylık olduk ve diyorum boşuna okadar stres yapmışım hiç üzülme bebeğimi 34 haftamda benim doktorum almak istediler karnımda ölebilir diye acil yatış verince doğumhanedeki doktorum bana dedi bebeğin biraz küçük olması önemli değil ben seni takip edecem her ay Allah ondan razı olsun 40. Haftaya kadar getirdi beni sezeryan oldum
cennettemel Masalada benim bebeğim 30 da 1300 gramdi 31 de 1420 32 de 1436 dedi doktor kilo almasi durmuş ölebilir dedi sizindemi boyle oldu bu arada teşekkür ederim desteğiniz için
Masalada cennettemel Kız benim hiç Almıyordu yani 34. haftaya kadar kilosu baya düşüktü hatta doktorum bana dediki seni eve yollayamam mucize olur çünkü bebeğin karnında kalbi durabilir dedi baktım bana dediki doğumhaneye çık oradaki doktorda sana baksın Doğumhane çıktığım zaman orda erkek doktorum bana baktı dediki bebeğin iki hafta geride olması bizim için önemli değildir dedi suyunda iyidir dediki bu haftadan sonra ben sana bakacağım ve Allah razı olsun beni 40. haftaya kadar getirdi bilmiyorum şimdi senin günahına da girmek istemem tabii Allah korusun ama yani ben olsam pes etmem bence bir şey olacağını sanmıyorum ama gene hani yine günahına girmek istemem canım tek bir doktorla kalma başka doktorların yanına da git beş tane doktor bana aynı şeyi söyledi altıncı doktor Allah razı olsun yardım etti bana 3 kg 100 gramla doğurdun bebegimi 40. haftada sezeryandı makat geliştir Dönmediği için
cennettemel Masalada bugun gittim baska doktora kafa capi 2 kafa cevresi,karin cevresi,boyu 1 hafta geri cikiyor kilosu 1720 dedi diger doktor ölebilir diyor dedim yok oyle bi durum suan iyi bebek dedi cok şükür rabbime emanet