Agmete23 mom_teacher15 bende oğlum da çok erken hissetmiştim kızımda 18 i geçecekti neredeyse suan 20 haftalığım hamd olsun artık ayırt edilecek şekilde hissettiriyor 🥰
Kelebekmisaliihayat mom_teacher15 15.haftanin sonlarında minik ve nadiren hareketler hissetmeye başladım. Şimdi 16+4teyiz. Seyirme gibi. Sağa ya da sola geçtiğinde minik anlık kasılma oluyor, hemen ardından bakıyorum kasılma olan yerde oluyor.
hemsireanne16_ @mom_teacher15 19+2 de hissetmiştim ilk gebeliğim 🥰 şimdi 33 haftadayız her an hissettiriyor hanımefendi😍🥰🥰
mom_teacher15 hemsireanne16_ peki nasıl ilk hareketleri dalgalanma veya kelebek uçması gibi mi belirgin oluyor mu 🐣
denizs15 Ben 17+5im hareketlerini hissetmeye başladım normal mi yani her gün değil ama arabaya falan bindiğimde çok hareketleniyor gaz olması imkansız geliyor bana
mom_teacher15 denizs15 mesela bende aynı ama daha hissetmedim peki ilk nasıldı kelebek uçması gibi mi 🥰🐣
denizs15 mom_teacher15 ya çok farklı bi hissiyat başlarda kelebek uçuyor gibiydi şimdi bi şeyler süzülüyor 🥰