Gulsahhdd Kızlar merhabaa, anne bebek için sırt çantası yerine güzel hem şık hem spor bi omuz çantası almak istiyorum çok baktım ebatları küçük genelde büyük olsun eşyaları koyabileyim varsa önerebileceğiniz çantalar veya marka ?
Polenmom Gulsahhdd 152282882 yazışım olucak ama ısrarla yazıyorum ben çok severek tercih ettim ✨zara home anne bebek çantası ve Nike spor çantası aldım onu da sırf pembe olduğu için 🤍 birde bebeğim ileride kullanır diye muca 🪽
Liv3652 Gulsahhdd sırt çantası olanını aldım gayet de güzel o kadar büyük fiyatlara gerek yok bence içinde çoğu şeyi alıyor battaniye vs iyi iş görüyor 👍🏻
Gulsahhdd Polenmom teşekkür ederim öneriniz için, bunlar çok spor ben biraz daha kol çantası tarzı istiyorum :)
Polenmom Gulsahhdd yaa anladım ben de bunları arabada tutarım kendim yine minimal çantalarım ile devam diye düşündüm açıkçası 🙊
Gulsahhdd Polenmom ya sırt çantası spor bisey alacaktım aslında vazgeçtim heryere giderken kullanamam diye kaliteli şık bisey alayım sonrasında da kullanırım dedim bershka zara pull&bear baktım midi boy genelde
Polenmom Gulsahhdd aslında Zara her tarza hitap ediyor ben sevdim 🌸 ama çeşitli boylarda ihtiyaç var doğrusu