Biraz uzun anlaticam kusura bakmayın lütfen.
30 haftalık hamileyim kızlar bazı problemlerimden dolayı kanuni hastanesinde bugün beyin cerrahina muayene oldum kadın hastalıklarına normalde randevum yarın di ama bugün o kadar yoruldum ki size anlatamam ve hava da çok kötü malum kadın hastalıklarına gittim Fatma hocadan rica etmeye durumu anlattım normalde randevum yarın ama bugün musaitliginiz varsa yardımcı olabilir misiniz diye daha lafımı bitirmemi beklemeden randevun yarinsa hangi akla hizmet bugün geliyorsun dedi azarlar gibi tekrardan durumu anlattım bir kağıda kaşesini bastı geç kayıt açtır dedi ama yüzüme bile bakmak yok sonra daha ben odadan çıkmadan sekreterine böyle insanlari bir daha almicaksin bana bile danismicaksin diye kızı azarladı bu seferde bende döndüm baktım verdiği kağıdı buruşturup masasına attım çıktım odadan . Anlamıyorum böyle insanlar nasıl doğum yaptırıyor boyle insanlara nasıl canımızı bebeğimizi emanet ediyoruz bilmiyorum gerçekten. 30 haftalık yağmurdan sırılsıklam olmuş haldeyim yorgun bitkin olduğum belli her halimden hanım Efendi’nin tavri bu şekilde ama . O kadar çok sinirlendim ki anlatamam size ya sinirden tansiyonum felan çıktı gerizekalı kadın .