1palyaco Ankara-58 doktorunuz bir sorun olmadığını söylüyorsa kafanıza takmayın . Bebeğin de olumsuz etkilenmesin.
tugcesakzci Ankara-58 ne kadar büyük olduğuna bağlı sadece kafası büyük deyince anlaşılmaz bir şey. Çok ileriyse normal doğum yapamazsınız
Nesfur41 Ankara-58 Bana öyle dedi koca kafalı olcak herhalde olsun bir şey olmaz takılacak bir durum değil 😂
Ankara-58 1palyaco birsey demedi başı biraz büyük dedi şimdiye kadar normaldi şimdiden sonra çıktı ortaya 30dan sonra
Nesfur41 Ankara-58 Benimde 32 den sonra ortaya çıktı yanakları zaten yumuş yumuş tombik tam ısırmalık 😂
angel4545 Ankara-58 üzülmeyin geçen hafta hastanede yattım oda arkadaşıma da öyle demişler nur topu gibi biseydi masallh birde korkuttular dedi gayette normaldi kafası
ecembugra53 Ankara-58 kuzum benim oğlumun kafası 4 hafta ileriydi megerse tombikmiş hiç bi sorunyoktu sezeryan oldum😅😅 babaya cekmiş kütük kafalı oğlusun iri kafalı yani genetik oluyor
Kullaniciadii Ankara-58 iri bebek oldugu zaman kafasıda büyük oluyor benimde öyle doltor kötü bi şey degil iri bebek dedi merak etme sende
Aselkus Ankara-58 benimde kafasi ve karni 2 hafta onden gidiyor dedi korktum ama genetik dedi doktor babasina cekmis dedi sizinde mutlaka anne yada babanin buyukss cekmis olabilir
Ankara-58 Aselkus ilk gebelikte sıkıntı yoktu bunda biraz büyük kafası dedi belkide cnm genetik olabilir sıkıntı olsa derdi herald2 hayırlısı bakalim