DygT Kızlarrr bugün ikili test için gittim hastaneye ben sormadan Dr kendi söyledi 💯/80 dedi ama yanılma payı olurmuu? Erkek dedi hatta sordum eminmisiniz evde iki erkek var dedim, kıza benzemiyor dedii.
Nesfur41 DygT Bana da 12. Haftamda % 80 erkek denki detaylıda kız olduğunu öğrendim kızçem olucak 😂 acele etmeyin detaylı en sağlıklısı 🌸
muallimannem Nesfur41 21 haftalığım cinsiyetini göremediğini söyledi doktorum ayagini kivirmis detaylida da kivirirsa gözükmez mı
DygT Nesfur41 detaylı ne zaman yapıyor lar, hayırlısı olsun gözünüz aydın olsun hayırla gelsinler inslaalh
Nesfur41 muallimannem Kız bana 1 saat 20 dk baktı doktor çok haretleydi bebek allah razı olsun çok uğraştı yani tek tek sabırla baktı
Nesfur41 DygT İnşallah 34 haftalık oldum bile şükür 🌸 18 le 23. Hafta arası yapılıyor ama en güzel 21. 22. Hafta daha çok öyle öneriyor doktorlar
Spgrr DygT şekli değilde karından bakildiysa sağda olursa kız soldaysa erkek bi bakın isterseniz doktorum bana 7 haftalikken o şekilde tahminde bulundu
Merryy22 Spgrr sadece o haftalıkken mi tahmin oluyor sonrasında sağa yada sola geçtiğinde fark ediyor mu merak ettimm😅
Spgrr Merryy22 sadece 6 ve 7 haftalikken belli oluyor sonrasında yer değiştiriyor bebek hareket ettigi için
Merryy22 Spgrr anladım canım benim 7-8 haftalık civarı soldaydı sonradan büyüyünce sağda gördüm ilk baştakini baz alıyoru yani dimi
Spgrr Merryy22 evet canım doktorum 7 haftalikken kız gibi demişti bugün farklı bir doktor yine kız tahmininde bulundu